Водещите новини
Home » България » Топ инвеститорът „Бул Хоумс“ атакува софийския пазар за имоти
Топ инвеститорът „Бул Хоумс“ атакува софийския пазар за имоти

Топ инвеститорът „Бул Хоумс“ атакува софийския пазар за имоти

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

„Бул Хоумс“ застава с името и професионалния си опит зад всеки построен квадратен метър

Топ инвеститорът „Бул Хоумс“ атакува пазара на имоти в София. Известна с дългогодишния си опит в строителството и проектирането, не само на българския, но и на английския, руския и арабски пазар, „Бул Хоумс“ строи шест нови жилищни сгради в столицата. Имотите са ситуирани в едни от най-предпочитаните жилищни райони в София – Витоша, Връбница 1, Люлин 10, Надежда 4, Сухата река, ВЕЦ Симеоново.

Кои са „Бул Хоумс“?

Зад гърба си „Бул Хоумс“ има дългогодишен професионален опит и множество реализирани обекти, включително в Дубай, Манчестър и Москва. Само в рамките на няколко години компанията е построила и въвела в експлоатация някои от най-известните хотели и ваканционни комплекси в Пампорово, Слънчев бряг, София и Смолян.

Позната сред клиентите си като лидер в проектирането и строителството, Бул Хоумс не прави компромиси с качеството. За да задоволи нуждите на своите клиенти, фирмата залага на модерно и иновативно проектиране, позволяващо рационално използване на всеки квадратен метър жилищна площ. Компромиси не се правят и с качеството на влаганите материали, а бъдещите клиенти могат да разчитат на експертни съвети и ясна комуникация във всички етапи на строителството

„Бул Хоумс“ се отличава от своите конкуренти и по начина, по който възприема клиентите си. Още от най-ранен етап на преговори, включително до финализиране на сделка, клиентът може да разчита на пълна подкрепа и експертни съвети по всички въпроси, възникнали в хода на покупката. И не на последно място – екипът на „Бул Хоумс“ предлага гъвкави и ясни схеми на плащане, както и помощ при кандидатстване за жилищен кредит.

Какви са жилищата, които предлага „Бул Хоумс“?

В зависимост от предпочитаната локация, можете да изберете различни варианти на жилища – от маломерни до просторни тристайни и четиристайни апартаменти.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.