Home » България » Тони Стораро приет по спешност в болница с К-19
Тони Стораро приет по спешност в болница с К-19

Тони Стораро приет по спешност в болница с К-19

Още една попфолк звезда е повалена от коронавируса. Тони Стораро пипна заразата на свое участие, но към момента нещата при него не са никак добри. 

Изпълнителят на „Милиони звезди“ е хоспитализиран в МБАЛ-Шумен и, за разлика от колежките му Галена и Деси Слава, при него положението е критично.

От 31 август Стораро е постъпил в болницата с диагноза пневмония. Симптомите са се появили седмица по-рано, но успял да се справи без лекарска помощ. Преди няколко дни обаче получил задух и се наложило бързо да постъпи в болница и да бъде под лекарско наблюдение.

Тони и семейството му отхвърлят телефонните разговори. Отказват до говорят дори с приятели и колеги. Всички в семейството му са притеснени за състоянието ан 44-годишния певец.

Няколко месеца по-рано Стораро категорично заяви, че се страхува от вируса: „Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича.“.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики, той бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки и в условията на коронапандемия водил на изследвания и роднините си, да е сигурен, че и те са добре, а и него нищо не го застрашава в тяхната компания. Навън звездата винаги носел маска и ограничил „заиграванията“ с публиката и по-близките контакти./show.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.