Home » България » Тончо Токмакмчиев с разтърсващи думи за Милен Цветков: Беше човек, който „стърчеше“, не беше стандартен
Тончо Токмакмчиев с разтърсващи думи за Милен Цветков: Беше човек който "стърчеше" не беше стандартен

Тончо Токмакмчиев с разтърсващи думи за Милен Цветков: Беше човек, който „стърчеше“, не беше стандартен

Милен беше един човек, който „стърчеше“, не беше стандартен и е жалко, че такива хора си отиват по един такъв нелеп начин.

Това е безумие, един надрусан с няколко вида наркотици… Караш със 100 км, слизаш от Драгалевци и не знаеш къде отиваш. Това заяви пред Би Ти Ви актьорът Тончо Токмакчиев по повод нелепия инцидент, предизвикан от дрогиран 22-годишен джигит, при който загина журналистът Млиен Цветков.

„Говорим за един човек с много големи финансови ресурси и благодарение на това в случая може да се случи някаква промяна“, изрази опасения той.

„Милен беше човек с школа, с натрупан опит. Има на хора, на които им отиват да бъдат такива. На него му отиваше да бъде „заядлив“, но той го правеше обосновано, не „по принцип трябва да се заям с някого“, отбеляза актьорът.

„Той тръгна от „Ку-Ку“, Камен го доведе в нашия клас, те са били съученици.

„Вярвам, че смъртта е следващото ниво, където да отидем, за да си направим ревизия за това, което сме направили тук. Така че Милен Цветков е при нашите близки, при своите близки. Светла му памет!“, заяви на свой ред тв водещият Сашо Кадиев.

Източник: pik

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.