Home » Топ новини » Тъжният живот на БЪЛГАРКАТА – от малко сладко момиченце до леката жена, готова на всичко!
Тъжният живот на БЪЛГАРКАТА

Тъжният живот на БЪЛГАРКАТА – от малко сладко момиченце до леката жена, готова на всичко!

Проблемът с липсата на морал в нашата държава, отдавна не се корени в Николета, Златка, Андреа или която и да е от силиконовите кукли, които ни облъчват отвсякъде.

Да, известните и богатите са прекрасен пример за назидание и сочене с пръст, но същината на проблема е доста по-близо.

Проблемът си има има и се казва – ВАШАТА ДЪЩЕРЯ.

ТЯ е непълнолетна пикла, едва прехвърлила петнайсетте, горе долу набор 2003 г., без елементарни познания как да си напише правилно името, какво остава да реши тест в училище. Затова пък има Айфон, от който любезно моли Фейсбук приятелите си да й помогнат с трудната задача. ТЯ може да е малка, но по нейните думи е “опасна“. За себе си смята още, че е истинска жена и заслужава подобаващо отношение. ТЯ се облича досущ като каките от Околовръстното, макар навън да е зима, а температурите под нулата. Късото пуловерче, голото коремче и високите ботуши са задължителни за дрескода й. Дупето трябва да е подчертано с впит клин, а сутиенът – пълен с подплънки. Бельото е оскъдно и често на показ.

ТЯ се гримира за училище ала Ким Кардашян, очертава скулите, слага миглите, черни сенки и небрежни къдрици, за да е сигурна, че ще привлече повече погледи от своите съученички.

ТЯ обича да се снима. Айфонът е най-любимата й вещ, защото хем й помага да преписва в училище, хем става за готини селфита по време на час. ТЯ обича личните фотосесии, на които позира по бельо, често и без такова, деликатно скрила най-интимните си части. ТЯ едва сдобила се с цици, решава, че е нужно да ги показва постоянно. Ако следите профила й, със сигурност ще сте виждали нейните гърди в пъти повече от вашите.

ТЯ има любими пози. Надупена, разкрачена, гола в солариума, с пръст в устата, с език навън, намекващ за други нейни умения.

ТЯ се изживява като модел, понеже някой чичко й предложил да я снима за “арт“ сесия в изоставена сграда – ГОЛА. ТЯ обича да споделя селфитата си във ФЕЙСБУК, където я следват хиляди чикибойци, вероятно неподозиращи за крехките й годинки. ТЯ харесва мъжкото внимание и коментари под снимките й по сутиен, гласящи “ще те скъсам“, “ ти си само за секс“ или “ ау, какво сладко дупенце“ я карат да смята, че селфитата й са нещо значимо, а тя – обект на сексуалните фантазии на незадоволени чичаци и девствени пубери.

ТЯ добавя коментар към всяка снимка от типа на “Завиждайте“, цитат от фолк песен или мисъл на английски за мъжете. Статусите й обаче са в разрез със снимките. В тях говори за истинските жени, комплексирани мъже и как всички са курви, а тя, клетата е неразбрана.

ТЯ, повярвайте, има голям опит със “специалните“ умения. Прави секс най-късно от 13-годишна, а бройките й отдавна не си ги спомня всичките. Прави всичко с всеки, защото смята, че така подобава на една истинска жена – да задоволява партньорите си.

ТЯ иска да е сигурна, че няма как някой да я помисли за задръстена или девствена, предвид възрастта й, затова често споделя снимки в нечие легло, полугола и коментар за “изморителните“ занимания допреди малко.

ТЯ споделя, че се е сдобила с последен телефон, закупен ЛИЧНО от самата нея. ТЯ – напомням, е на 15 или 16.

Сега вържете две и две, и да видим ще се сетите ли откъде малката е изработила 1500 лв.

ТЯ не пише грамотно, обича латиницата, вероятно не е чувала за кирилица, но това няма значение, защото, докато пиша този текст към последователите й във Фейсбук вече има 4 нови, жадни за снимки по дупе и гърди мъже.

Да, ТЯ е истинска. Българка е и е на 16. И е нечия дъщеря.

Тя е дете, което само си го търси и само си го получава. Във всеки смисъл. Защото родителите й са странно безотговорни и слепи да видят на какво прилича момичето. Може би нямат достъп до Фейсбука й, за да погледнат снимките с откровено порно съдържание. Може би не са виждали стотиците коментари, които оставят МЪЖЕ, точейки се на малката принцеса. Може би не знаят, че докато те са на работа, а тя “на училище“, малката води вкъщи мъже, които я оправят, а някои от тях и плащат за услугата. Може би родителите й не знаят, че на масата, на която вечер се хранят и пият ракия, щерката преди часове се е дупила.

Надявам се да не знаят, иначе е страшно. Да гледаш детето си да става малка уличница пред очите ти и просто да не правиш нищо… ТЯ не е единствен случай, а просто един пример, пореден пример – как едно дете става лека жена в майка България. За да се хареса, за да има пари и нови придобивки. И пореден пример на пълната родителска безотговорност. И не ми излизайте с репликата, че „това са глупости, децата са свестни, а вашето е най-чудесното, умното и моралното”.

ЗАЩОТО липсата на морал тегне като прокоба над децата в България и не подминава никого. Вече не.

ТЯ може да бъде и вашата дъщеря, а вие дори не подозирате. И да – ТЯ след няколко годинки, ще бъде безпрецедентна к*рва, а вие ще се чудите как се случи това.

Само казвам.

А дотогава, насладете се на коментарите под снимките, които вероятно получава и вашата дъщеря и ако сте ОК с изречението -“ще ти скъсам матката“ и “само за секс си“, то и аз ще спра да пиша в какво се превръщат децата ви.

Източник: Lentata

Автор Адриана Аврамова

Твоят коментар

About Цветан Славчев

12 comments

 1. Адриана Аврамова има нужда да пие едно успокоително, тази статия е ненужно обобщаваща и агресивна.

 2. Денислав

  И вие май сте минали по тоя път,щом така мислите ??

 3. Златина

  За съжаление, в повечето случаи, такива момичета са точно копие на майките си…

  • Neda Taskova Cavill

   Който обаче си мисли, че проблемът е детето, а не липсата на възпитание от родители и учители доста греши обаче. Написано е крайно обвинително и агресивно и не предлага никакви решения, само мрънкане тип „съсипаха я тая държава“ … ???

  • Niki Georgiev

   Копия. Няма копия на майките. Детето се учи от света около себе си. Взема най-много от майката, но е абсурдно да да се твърди , че момичетата са копия на майките си

 4. Nikola Dechev

  Това е вярно за съжаление, но касае една малка част от момичетата. Наистина морала куца сериозно, но хората не си дават сметка че единственият начин да се възпитат ценности у децата е само ако те самите имат ценности. А откъде да ги получат тези ценности? Дсетилетия са били учени на егоизъм, разврат и атеизъм. Вярата е онова което може да даде на човека повече от всяка наука. Само че като се заговори за Християнско обучение в училищата, всички скачат. После ох!…

 5. тва е щото не слушат chief keef

 6. Kristiana Stoeva

  Адрианке, и да се възмущаваш, и да не се възмущаваш, точно такива жени си уреждат живота. От всички хора на планетата, курвите са най-облагодетелствани, защото получават всичко на тепсия, без да полагат особени усилия за това. Ти си пиши назидателните статии в нета и го раздавай морално, при всички положения на тях им е все тая, както и на тези, които им се точат. 🙂

 7. Анастасия Маркова

  Съгласна съм с мнението, което изразяват относно този проблем. За съжаление това е реалност с която се сблъсква е всеки ден. Нещото което обаче сте забравили да отбележите е липсата на морал и от отсрещната страна. Под това имам предвид страната на мъжката част от обществото, която не само поущрява това поведение, но й го адмирира по всеки възможен начин, било то с „закачливи“ или откровено гнусни коментари под снимки или копуваме на скъпи придобивки, подстрекаващи тази жажда за внимание. В крайна сметка ако няма търсене, няма и предлагане.

  Приятен ден

 8. Italian Stallion

  Моралът е за амебите, които нямат друг избор. То си е написано и в статията – искат – получават. Онези, които пък, които пишат за това нервно и злобно подобни глупави статии, са от тези, които са искали, а не са получили. Не говоря конкретно за пари, секс или айфон, а генерално – неудовлетворени от живота хора са по една или друга причина, а те са далеч по – вредящи и токсични от момиченцата, които живеят за мига и не пречат никому.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.