Home » Горещо » Татяна Дончева се накипри като чалгаджийка: Бившата депутатка втрещи с леопардови шарки
Татяна Дончева се накипри като чалгаджийка

Татяна Дончева се накипри като чалгаджийка: Бившата депутатка втрещи с леопардови шарки

Бившата БСП депутатка и настояща лидерка на партия „Движение 21” Татяна Дончева никога не е била еталон за безупречна визия, но онзи ден тотално втрещи столичани с избора си на облекло, научи 365novini

Хлевоустата юристка се бе издокарала като чалга звезда от 90-те и кичозният й тоалет буквално бодеше очите на хората. 59-годишната неомъжена дама смело бе съчетала суичър с крещящи леопардови шарки, кецове със същия нелеп принт и черна кожена пола. Втора Сашка Васева!

„Не си ли дава сметка, че не й отива да се носи по този начин?! Дори фолк певачките вече се обличат с повече вкус”, недоумяваха граждани, срещнали Дончева на ъгъла на централните софийски улици „Витошка” и „Гладстоун”. Родената в Трявна госпожица често се подвизава в този район, тъй като наблизо е кантората й.

Досущ като някоя „кифла”, Татяна носеше в ръце хартиена торбичка с маркова козметика. Бившата служителка на „Мултигруп” обича да се маже с всякакви помади и на устните й винаги има ярко червило.

Комично изглеждащата кокона крачеше тежко и важно към джипа си, паркиран в една от преките на „Витошка”. Преди да стигне до луксозното си високопроходимо возило тя обаче мина през малка бакалия и си купи от най-скъпото грозде – по 5.50 лв. килото. Чепките постави в найлонова торба, а нея пък я натика в дамската си чанта.

Татяна Дончева се накипри като чалгаджийка

Когато Дончева стигна до роувъра си, там вече я чакаше елегантен мъж на нейната възраст. Лидерката на „Движение 21” покани костюмирания господин да се качи в автомобила й, след което самата тя се настани на шофьорското място.

Джипът потегли, а петнайсетина минути по-късно стовари пътниците си в „Лозенец” – до бивша резиденция на Тодор Живков. Татяна и сподвижникът й походиха пеш петдесетина метра, след което се озоваха пред входната врата на малка кооперация. Мъжът отвори портата, двамата с Мис Леопард хлътнаха във входа и папараците ни вече нямаше как да ги следят. На нас пък сега не ни остава друго освен да гадаем дали юристката и компаньонът й са провели в блока делова среща или са вършили нещо по-приятно, пише Уикенд.

Хотарена

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.