Водещите новини
Home » Зодии » ТАРО Прогноза на Анжела Пърл за седмицата от 22 до 28 март: ТЕЛЕЦ, постигане на желаната цел! ВЕЗНИ, внимавайте за Знаците на съдбата!
ТАРО Прогноза на Анжела Пърл за седмицата от 22 до 28 март:

ТАРО Прогноза на Анжела Пърл за седмицата от 22 до 28 март: ТЕЛЕЦ, постигане на желаната цел! ВЕЗНИ, внимавайте за Знаците на съдбата!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Овен

В началото на седмицата с картата „Императрица“ Овенът ще трябва да направи важна стъпка. Според тази Аркана успехът ще дойде, но не веднага, и за да не пропусне възможности, Овенът не трябва да бърза да взема отговорни решения.

Според тази карта Овенът ще трябва да пожертва нещо, за да постигне целта. Загубите могат да навредят, но за щастливо бъдеще често се налага да се разделите с идеи и дори хора.

В края на седмицата Овните ще попаднат в задънена улица. Според тази карта нещата изглеждат на пауза и за да се разреши ситуацията, няма нужда да се паникьосвате. Необмислените действия могат да застрашат бъдещето, така че Овенът не трябва да бъде разсеян.

Телец

Картата „Умереност“ показва необходимостта от повишено внимание. Според тази карта Телецът не може да започне последната седмица на март с необмислени действия и да приема съмнителни предложения.

Според картата Телецът в средата на седмицата ще трябва да избира между добро и зло и този избор ще определи по-нататъшния ход на събитията. Съветът на картата е да бъдете честни и да не се поддавате на провокации и изкушения.

Според тази Аркана Телецът ще може да завърши март с поредната победа, да постигне желаната цел и да натрупа не само опит, но и верни съюзници.

Близнаци

Според картата „Глупак“ началото на седмицата може да поднесе на Близнаци много изненади, но човек не трябва да губи бдителност в цикъла на събитията. Близнаците ще трябва да се подготвят за важен избор.

Близнаците ще се изправят пред несигурност, от която ще има само един изход. Съветът на картата е да избирате внимателно, без да разчитате на мнението на околната среда. Само независими и балансирани решения ще доведат до желания резултат .

Картата показва активния край на седмицата, а в края на март Близнаците ще могат да направят последното действие. Забавянето може да ви лиши от възможностите, което означава, че трябва да действате решително.

Рак

Едва ли ракът ще намери последната седмица на март лесна. С картата „Сила“ те ще могат да се борят за щастие и да защитават правото на лично мнение, но за това трябва да оставят емоциите си и да действат хладнокръвно.

Картата в оформлението говори за промени, които ще изненадат Рак. Според тази карта изпитаните във времето методи едва ли ще помогнат и Раците ще трябва да бъдат умни. Благодарение на находчивостта, ще можете да се справите с всякакви трудности .

В края на седмицата може да изглежда, че проблемите и препятствията са приключили, но ако Раците бъдат разсеяни, стабилността ще рухне. Съветът на картата е да вземате решения без да бързате и да претегляте всяка стъпка и всяка дума.

Лъв

Началото на седмицата, съдейки по картата „Слънце“, ще бъде прекрасно. Лъвовете ще могат да се радват на добри новини и да спечелят необходимите победи, както и да започнат нещо ново и да променят коренно живота си.

Според картата всяко начинание може да завърши с неуспех, но Лъвовете ще могат да се справят, ако не се отдадат на тъмни мисли и желания. Справяйки се с емоции и изкушения, те ще могат да постигнат всичко, което е замислено или планирано.

Съветът на Арканата е да управлявате разумно и да помните, че снобизмът и гордостта няма да доведат до добри резултати.

Дева

Седмицата за Девите ще започне с картата „Колелото на съдбата“ . Според него първите два дни ситуацията ще бъде вълнуваща: новините могат да бъдат както положителни, така и тревожни. Съветът на картата е да не се страхувате от трудностите и да се справяте с тях, когато идват.

В средата на седмицата на картата Девите ще могат да се сбогуват с илюзиите, да разрушат пясъчните замъци и да започнат своето пътуване към проспериращ живот. Според тази Аркана промените са неизбежни и Девата е в състояние да ги направи положителни.

Девите трябва да си направят почивка до уикенда, за да избегнат грешни действия. Арканата посочва временна почивка и това време трябва да се използва за обобщение, както и за коригиране на грешки, ако има такива.

Везни

За Везните последната седмица на март ще донесе нови възможности. Според картата „Император“ не бива да отказвате изкусителни бизнес предложения: сред тях може да има и такива, които ще ви помогнат да намерите пътя към благосъстоянието.

Картата информира, че Везните не трябва да се колебаят. Нещата ще вървят нагоре, ако не се страхувате от новото и смело се борите за щастието си. Знаците на съдбата ще ви помогнат да изберете правилната посока и да се справите с всякакви препятствия.

В края на седмицата Везните ще трябва да направят избор, от който зависи бъдещето. Бързането ще бъде неподходящо, затова е по-добре да прекарате уикенда в мисли, за да не сгрешите.

Скорпион

Арканата „Справедливост“ показва на Скорпионите активен старт на седмицата. Според тази карта не можете да взимате решения с бърз характер, така че по-късно да не съжалявате за последиците. Наоколо може да има завистливи хора, така че е по-добре плановете да се пазят в тайна.

Скорпионите ще могат да постигнат това, което искат, ако не се отклонят от пътя и са готови да се бият. Картата символизира успеха, но Скорпионите трябва да се придържат към честна политика, така че по-късно да не поправят грешките.

Стрелец

С картата „Умереност“ Стрелецът трябва да помни за баланса и равновесието. Съветът на Арканата е да се придържате към умереност във всичко: както в разходите, така и в товара. Тази позиция ще премахне неприятностите и грешките.

Картата обещава да се отървем от проблемите. Според тази Аркана Стрелецът ще може да намира компромисни решения в бизнес средата, да сключи мир с близки и да сложи край на труден въпрос.

През уикенда и с тази карта Стрелец не трябва да губи бдителността си. Предателите или манипулаторите могат да бъдат заобиколени , чиито действия може да са объркващи.

Козирог

За Козирозите седмицата ще започне с картата Император, което означава, приятна перспектива. Съветът на картата е да се научите да поддържате авторитет не със сила, а с мъдри решения, благодарение на които ще можете да се издигнете на крачка по-близо до целта.

Според тази Аркана за Козирозите е важно да не губят бдителност, така че цикълът на събитията да не ги събори от съзнанието им.

Оформлението за уикенда предсказва промени, които неочаквано ще избухнат в живота. Козирозите с тази Аркана не трябва да се паникьосват и да се придържат към остарялото минало, за да не изоставят перспективите, които вече чакат на прага.

Водолей

Арканата „Магьосник“ говори за приятни перспективи за началото на седмицата. Според тази карта Водолеите ще могат да реализират смели идеи, ако не се страхуват от иновации. Картата показва, че пресичаната пътека е малко вероятно да доведе до успех, което означава, че ще е необходима находчивост.

Водолеите не могат да се колебаят, ако искат да ударят джакпота. Трябва да слушате себе си и да не се поддавате на молбите на околната среда. Арканата говори за метеоритен възход, ако проявите талантите си в действие.

До края на седмицата Водолеят ще може да обобщи първите резултати, да се радва на поредния успех и да отпразнува победата в кръга на близките. Положителната карта показва, че облаците се изчистват, а Водолеите ги очакват нови успехи .

Риби

В началото на седмицата Рибите не трябва да рискуват с картата „Обесеният“. Прекалената самоувереност или невнимание могат да застрашат бъдещето, което означава, че бизнесът трябва да се приема сериозно. Възможно е някои от проблемите все още да не могат да бъдат решени и те трябва да бъдат отложени до по-благоприятно време.

Картата показва на Рибите нови възможности.

Рибите ще могат да спечелят авторитет и да постигнат всичко замислено, ако следват мечтите си.

С тази карта човек не може да се сравнява с другите и да избере пътя на мнозинството.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.