Home » Здраве » Тъпчем го под краката си, а е по-ценно от злато: За 16 часа това невзрачно наглед растение убива 98% от раковите клетки!
Тъпчем го под краката си а е по-ценно от злато: За 16 часа това невзрачно наглед растение убива 98% от раковите клетки!

Тъпчем го под краката си, а е по-ценно от злато: За 16 часа това невзрачно наглед растение убива 98% от раковите клетки!

Чудесата на природата никога не престават да ни учудват, въпреки че бихте си казали: как може един обикновен плевел от степта да ни удиви с нещо?

Artemisia снимка

В градския XXI век милиони хора се борят с модерния бич –  рака, който отнема живота на хиляди с невероятна скорост.

Учените по света работят върху медикаменти за решаване на този проблем, създават нови и нови  лекарства за лечение на рак  и прилагат различни техники за лечение на това инвалидизиращо заболяване.

На практика рядко  онколозите се радват на положителни резултати, въпреки че, разбира се, има и успехи. За един от тях може смело провъзгласим откритието на тази година, което накара светилата на медицината да зяпнат с уста от учудване.

годишен пелин

Онколози и биоинженери дължат успеха си на прекрасно откритие – едногодишен плевел, наричан от обикновените хора “майката на всички билки” заради своите  лечебни сили. Това е пелинът.

Днес от 365 Новини бързаме да споделим с вас тази нова и полезна медицинска информация!

Едногодишен пелин срещу рака

Artemisia annua, или Едногодишният пелин е тревисто растение, което за краткия си живот е в състояние да дари десетки години към живота и здравето на хората.

пелин срещу рака

Изследвания са показали, че веществата, съдържащи се в това растение, са способни да контролират репродуктивния растеж на раковите клетки в човешкото тяло и по този начин да унищожат до 98% от тези структури.  Растителни вещества  действат много селективно в човешкото тяло, без да засягат здравите клетки и без да влияят върху човешкия естествен имунитет.

Втората сензация стана фактът, че растението не се нуждае от много време, за да унищожи злокачествените клетки – достатъчни само 16 часа!

горски пелин

Експериментите показали, че дори в тежки етапи на рака само един месец прием на активното вещество в Artemisia (артемизинин и неговите полусинтетични производни) помага за намаляване на броя на раковите клетки в човешкото тяло с 28%!

пелин

Веществата на растението попадат в раковата клетка и, подобно на скрита бомба, раздробяват враждебната клетка на по-малки частици, които не са в състояние да се регенерират, като по този начин я унищожават без остатък. Този подход към лечението е в състояние да предотврати възникването на рецидив в скоро време!

Експериментите върху плъхове потвърдили, че използването на пелина заедно с прием на желязо води до пълно ликвидиране на рака, без да навреди на здравето на животните.

Но помнете: при използване на пелин е много  важна дозировката, тъй като това растение е отровно!

Artemisia срещу рак

В допълнение трябва да се каже, че, наблюдавайки пациентите, изследователите отбелязали, че лошото хранене, недостатъчният прием на вода, заседналият начин на живот и негативното възприятие на света оказват много негативно влияние върху здравето.

Така че, за добро здраве и ефективно лечение е необходимо не само да се промени коренно начина на живот, но също така и да се работи сериозно върху отношението и възприятието на света.

годишен пелин и пелин

Несъмнено – полезна информация! Погрижете се за себе си и здравето си!

Твоят коментар
Твоята оценка
Твоята оценка
Общо гласували

About clslavchev

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!