Home » Свят » Тайсън Фюри: Родих се дебел, ще умра дебел!
Тайсън Фюри: Родих се дебел ще умра дебел!

Тайсън Фюри: Родих се дебел, ще умра дебел!

Родих се дебел и ще умра дебел, заяви в интервю за „Дейли Мейл“ британският боксьор Тайсън Фюри преди дългоочаквания си боксов мач с Франсис Нгану в Саудитска Арабия.

35-годишният Фюри, чийто баланс на ринга е 33-0, плюс един равен мач, се изправя пред едно от най-големите предизвикателства в кариерата си на боксьор. Срещу него излиза бившият UFC боец Франсис Нгану.

„Хубаво е да имаш красиво тяло. Бих искал да имам хубаво тяло, но не мисля, че мога да го имам“, каза Фюри.

„Тренирам от 20 години и все още нямам страхотно тяло. Бях съсредоточен, живея като монах през последните 12 седмици и все още нямам страхотно тяло. Нямах го, когато бях тийнейджър, така че не мисля, че ще го имам, когато съм на 40.

Но едно нещо, което научих е, че това не е състезание по бодибилдинг. Въпреки че не изглеждам като човек, който може да измине дълги разстояния или да пробяга 20 мили, аз съм човек, който може да го направи“, увери Фюри.

Той заяви, че за него най-важното е да побеждава на ринга, дори и да е дебел. „Виждам себе си като старомоден човек, който може да излезе и да се бие, няма значение как изглеждам, важното е победата.

Ако имах тези паласки и изглеждах като Адонис, което би било невероятно, но не победя, нямаше да си струва. Така че нямам нищо против да съм дебел.

Приемам да съм дебел, защото моите „мишелинки“ (паласки) ме правят различен от останалите и влизат в историята. Никога не е имало някой като мен и никога няма да има.“

Фюри признава, че ще остане дебел през целия си живот, точно както останалата част от семейството му.

„Аз съм дебел, бил съм дебел като бебе и ще умра дебел. Всички ние сме дебели. Хюи е дебел, Шейн е дебел, баща ми и майка ми са дебели.

Надявам се, че тя не гледа това, но ние сме семейство от дебели хора. Брат ми Хюи тича, тренира, боксира и аз правя същото, излизам два-три пъти на ден, но винаги съм бил дебел. Моите паласки са регистрирана търговска марка!

„Циганският крал“ също не се поколеба да потвърди, че би победил всеки от тежките, които са се изправяли срещу него.

„Петимата най-добри в историята на тежка категория? Пет пъти Тайсън Фюри. Той би победил всяка тежка категория от всяка епоха. Бих смачкал всеки един от тях, просто така.”

Фюри разкри единствения начин да бъде победен: „Единственият начин да ме победиш е да ме халосаш с тояга, докато спя. Това е единственият начин да победите циганския крал. Той е непобедим!“

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.