Home » Горещо » Тачо на Калканджиева: Спасих деца от поредния секс маниак
Тачо на Калканджиева

Тачо на Калканджиева: Спасих деца от поредния секс маниак

„Не искам да коментирам случилото се, води се разследване и единствените, които имат право да се изказват в момента, по случая, са съдебните органи. 

Във всеки случай мога да кажа едно – готов съм да понеса последствията от своите действия, като разбира се, не очаквам някой да ми благодари, затова че в бъдеще време съм спасил дъщеря му от един доказан секс маниак“, заяви съпругът на Евгения Калканджиева Стефан Манов- Тачо, научи  365novini.

Припомняме, че преди няколко дни Манов бе задържан пред дома си в кв. „Бояна“, след като удари свой съсед, който освен че не живее на въпросния адрес, се оказа и известен секс маниак.

Последният факт бе разкрит още през 2016 г. от репортаж на телевизионното предаване „Господари на ефира“. Тогава хората на Джуди и Магърдич Халваджиян разкриха, че Георги Василев е предлагал пари на случайни момичета, за да прави секс с тях.

Нека припомним също така, че по думите на хора от кв. „Бояна“ има свидетел, който е виждал как лицето Георги Василев е заговарял непълнолетни момичета в елитния квартал. С каква цел Василев е спирал непознатите девойки, може само да предполагаме.

„Тези, които крещят най-много срещу „фалшивите новини“ се оказват тези, които най-много създават фалшиви новини. Представящите се като „журналисти“ от bTV най-нагло изрекоха безобразна лъжа в ефира на своята медия. Те казаха откровена лъжа в ефир, като в репортажа посветен на случая, заявиха че ми е повдигнато обвинение за предумишлено убийство. Такова обвинение няма и най-вероятно bTV ще отговаря за думите си, там където е редно да се прави това, в съда“, заяви съпругът на миската.

лупа

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!