Водещите новини
Home » Горещо » Сузанита – в сърцето на феновете, в краката на хейтърите
Сузанита - в сърцето на феновете

Сузанита – в сърцето на феновете, в краката на хейтърите

Сузанита отдавна не беше пускала нова песен и хората не знаеха какво се случва с нея, но миналата седмица извади нов хит, научи 365novini. По принцип скандалната дъщеря на Орхан Мурад се изявява във всички стилове, дори в чалгата, какъвто е случаят с новата й песен.

В началото на клипа виждаме, че Сузи е в лудницата заради драматична любов. Много от феновете й не разбират смисъла на израза „между гърдите“ от едноименния хит, но след дълъг размисъл върху този философски проблем стигнах до извода, че певицата има предвид не нещо сексуално, а това, което става в сърцето й.

По-нататък в клипа виждаме, че Сузанита показва татуировки и части от тялото си, които за някои хора са скандални, но те не са нещо ново за нея. Когато беше на 14, още с първата си песен, Сузи се впусна в демонстрации на плът, които възмутиха моралистите. Две години по-късно не виждаме особена промяна в сценичното поведение и визията й.

Ако, разбира се, не броим помощта на пластичния хирург.

Въпреки това новата й песен има голям рейтинг в Youtube, може би защото певицата вече си е спечелила фенове, което е най-важното за една изгряваща звезда. В крайна сметка няма нищо по-хубаво от това да си „между гърдите на почитателите си“. А щом и хейтърите те обсъждат нонстоп, явно не си безразличен и на тях.

Марица

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.