Home » Горещо » Студиото на Слави Трифонов опустя, Ванката го изнесе
Студиото на Слави Трифонов опустя

Студиото на Слави Трифонов опустя, Ванката го изнесе

Колоритният реквизитор на Слави Трифонов изнесе и последните остатъци от студиото на Дългия в Би Ти Ви. Иван Атанасов – Ванката тези дни се завъртя около бившето си работно място, за да омете това, което е останало там.

Той извози няколко колички багаж, пълни с всевъзможни вехтории, научи 365novini.

Сред първите предмети, които Ванката натовари в собствения си джип, беше доста стар на вид шах с табла, каквито от години вече не могат да се намерят на родния пазар. „Я че си я земем тая табла и без тва никой не я ползва“, обяви реквизиторът на свой познат, когото срещна край студиото.

След като заключи таблата, Атанасов отново се отправи към бившите владения на Слави Трифоново и този път избута от там офис стол, върху седалката на който се мъдреше кошница, пълна с всевъзможни вехтории, включително порцеланова ваза, която вероятно е красяла някоя от работните стаи на екипа на Дългия. Всичко това бе натоварено внимателно в червения джип на Ванката.

Накрая дойде ред и на мегафон в оранжево и черно, който също бе заключен в багажника.

След като и последният предмет бе прилежно прибран, реквизиторът реши да почерпи за новите придобивки пазача на паркинга пред бившето студио, където бе оставил джипа си. Той му подаде боза и баничка, обвита в найлоново пликче.

plovdiv24

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.