Home » Здраве » Струва 5,80 лв и е за животни! За хората обаче, е безценно- лекува от гъбички по ноктите до псориазис!
Струва 5.80 лв и е за животни! За хората обаче е безценно- лекува от гъбички по ноктите до псориазис!

Струва 5,80 лв и е за животни! За хората обаче, е безценно- лекува от гъбички по ноктите до псориазис!

Във ветеринарните аптеки масово изкупуват това мазило за ползване от хора! Това мазило се продава за животни, а най-разпространената му цена е от 5,80 лева.

От много време насам обаче продавачите във ветеринарните аптеки, където се предлага, са изумени. Защото истината е, че масово се търси от клиентите за лечение не на животни, а на хора. Мазилото чудо се нарича Антифлегмин. Съдържа камфоров силицилат и е предназначено за мазане на вимето на кравите, против абсцеси и рани. Какво е изумлението обаче, когато се доказа, че то лекува цели 4 човешки болести. При това в пъти по-бързо и ефективно от аптечните лекарства, гелове, мехлеми и прочие.

А и е в пъти по-евтино като знаем как вървят цените на илачите във фармацевтичната индустрия, разбра 365 Новини.

Вярвате или не, но до Антифлегмин прибягват често спортисти, пенсионери и дори хора от така наречения хайлайф.Да, обяснимо е защо един пенсионер ще избере животинското лекарство пред “човешкото” – разбира се, водещ фактор е разликата в цената. При хората от спорта и по-заможните обаче това мазило е предпочитано само и единствено заради ефекта си и забележителните резултати, които дава.

То изпитано лекува гъбички по ноктите – иначе адски упорити, болки в мускулите и ставите, артрит, хемороиди и псориазис. Все болежки, които трудно се поддават на лечение и изискват много време, търпение и средства.

Антифлегмин, както и няколко други мазила за животни, дават светкавични резултати и то по съвсем обясними причини.

Просто в тях дозата е по-силна и ефектът се отчита за нула време.

“Моя позната ме убеждаваше, че с него си е излекувала псориазиса. Първоначално я гледах като луда, но после реших да го пробвам за гъбичките по ноктите ми. Наложи се да й се извиня за недоверието. Защото след няма и месец видях смайващия резултат”, пише Николина Видева.

А Димитър Пейчев признава в един от здравните форуми, че това мазило е направило чудо за болките му в кръста и гръбнака.

“Ако се замислиш, жените редовно си мажат косите с конския Тривитаминол и се хвалят с убийствена грива след това. Нали и то е уж за животни?! Гледайте това, което наистина помага, а не това, с което ни залъгват и скубят пари. Наглед простите неща са най-добри”, заключва и Стоян Стаменов.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.