Home » Живот » Стоянка Мутафова купува морски апартамент, вече няма да нощува по хотели
Стоянка Мутафова купува морски апартамент

Стоянка Мутафова купува морски апартамент, вече няма да нощува по хотели

Ново жилище край морето ще има съвсем скоро Стоянка Мутафова, научи 365novini. Двете с дъщеря ѝ Муки отдавна искали да имат собствен апартамент в някой от родните курорти, но непрекъснато отлагали идеята, защото нямали възможност да пътуват толкова километри за огледи.

Този път инициативата поел близък до сърцето на Муки мъж на име Румен. Той намерил подходяща оферта и в момента пазарял одобрения от артистката апартамент на по-ниска цена, изтъквайки пред настоящите собственици, че в него ще летува не кой да е, а самата Стоянка Мутафова. Грандамата на българския театър все още не била виждала лятната си хасиенда, но имала пълно доверие на Муки и приятеля ѝ, които щели да се заемат и с обзавеждането.

97-годишната актриса се надявала още това лято да нощува в новия апартамент вместо по хотели, в които никак не се чувствала комфортно. Въпреки че преди дни за пореден път плъзна слух, че Стояна отново не се чувствала добре и отменяла представления, тя била в отлична форма и дори ходила на шопинг в мола с дъщеря си, за да си избере нов бански.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.