Home » Горещо » Станимира от „Игри на волята“ със скандални разкрития за задкулисието на формата
Станимира от "Игри на волята" със скандални разкрития за задкулисието

Станимира от „Игри на волята“ със скандални разкрития за задкулисието на формата

Станимира е поредният отпаднал участник от хитовото риалити „Игри на волята“. Тя бе сочена от своите съплеменници като най-слабото звено в отбора, но успя да се задържи до средата на формата.

Станимира отпадна от състезанието след тежка елиминационна битка за оцеляване срещу съотборника си Александър.

Тя е студентка по право и има амбиции да се превърне в един от големите юристи в България. Показа на себе си, че в „Игри на волята“ е способна на всичко и вече не се плаши от бъдещето и е уверена в успеха си.

Пред наш репортер Станимира разказа от първо лице за скандалите в своето племе, за тайната мисия на Екатерина и на кого стиска палци за финал.

– Станимира, приемаш ли себе си като най-слабият играч от твоето племе?

– В никакъв случай не се приемам за най-слабия играч от племето. Има по-слаби играчи и то мъже! В племето на „Рибарите“ само мъжете ме определяха като слаб играч. Вероятно причината е, че съм жена. Но това си е тяхно мнение и аз не мога да го променя.

– Много искаше да има пъзел на елиминационната игра, а точно там се издъни. Какво се случи? 

– Наистина исках да ми се падне пъзел, но се паникьосах и блокирах тотално. Дали заради силното слънце или самата игра си оказа влияние, но блокирах, изключих съвсем. Съжалявам, че отпаднах. Искаше ми се да продължа още малко в играта, но не се случи…

– Защо скандалите в племето на „Рибарите” не стихват? Кой е клечката кибрит? 

– Всички сме клечки, ако трябва да бъда честна. (смее се) Винаги всичко си казвахме в очите и това повлия лошо на племето, защото не спирахме да се караме. На никого не съм обидена и се надявам и те да разсъждават така спрямо мен.

– Кой е най-големият лидер сред всички участници и има най-голям шанс за победа, според теб?

– Стискам палци на Екатерина от моето племе, тя е добър играч и се надявам да стигне до финал. Но като най-голям лидер бих посочила Тодор, който се доказа като такъв още от самото начало на предаването. Има големи шансове да спечели! Харесвам го като човек и му стискам палци. Освен Екатерина, мои фаворити са Тошко, Милен и Ваня.

– Какво ще кажеш за роднинската връзка между Катя и Йоана? Ти усети ли, че се случва нещо между тях? 

– Нищо не съм усетила. Йоана е мило и добро момиче, по-никакъв начин не се издаде. С племето заподозряхме, че Катя има някаква тайна мисия, но не успяхме да навържем нещата. Когато бяхме на реката тя донесе отнякъде яйца да ядем и ни се стори странно, но гладът надделя. Въобще не ни интересуваше откъде са, стига да ядем.

– Завърна ли се към лекциите по право и в тази сфера ли искаш да се развиеш?

– Завърнах се вече към лекциите и определено това е сферата, в която искам да се развия. Няма нищо лесно, особено правото – въобще не е лесна дисциплина. Четвърта година студентка съм, остава ми малко. Надявам се да завърша и да стана добър юрист. Ако имаш воля всичко се постига. Аз съм човек, който се бори с всичко и смятам, че ще успея. /show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.