Home » Забавно » Според датата на първата среща, вижте каква двойка сте
Според датата на първата среща вижте каква двойка сте

Според датата на първата среща, вижте каква двойка сте

Знаете ли, че датата, на която е била първата ви романтична среща с половинката, оказва влияние върху връзката? Ето каква двойка сте вие, според първата ви среща.

21 март – 19 април

Обичате да се състезавате един с друг, понякога шеговито, друг път сериозно. Между вас има скандали, игрички, но и много страст и любов, която оставя белези. Най-добре е да станете съюзници и да побеждавате другите, а не да се тормозите един друг. Интимните ви моменти са прекрасни, връзката се развива бързо. Никога не ви е скучно, но трябва малко да забавите нещата, иначе бързо ще изгорите.

20 април – 20 май

Въпросите с парите са често обсъждани и влияят на вашата връзка. Дори често се карате кой да плати сметката и дали да я делите. Единият от вас може да е по-голям материалист и да е малко по-алчен. Ако обедините сили, може да спестите много пари и да сте спокойни за бъдещето. Но ако живеете заедно, ще имате доста финансови спорове.

21 май – 20 юни

Ако първата ви романтична среща е била в този период, вие много си говорите и си чатите постоянно. Но връзката е по-скоро весела, много се шегувате, флиртувате и рядко ставате сериозни. Не се оставяте на емоциите и не сте сигурни дали връзката е стабилна. Говорите си мръсни приказки и си имате прякори.

21 юни – 22 юли

Връзката ви е много емоционална, и двамата сте много чувствителни и влюбчиви. Семейството е всичко, поне за единия от вас. Затова и за двамата е много важно половинката да се разбира с членовете на семейството, с роднини и приятели. Връзката бързо потръгва, започвате да говорите за бъдещето, да правите планове, бързо заживявате заедно. Бързо създавате семейство и другите са учудени.

23 юли – 22 август

Вие сте любима двойка на всички, винаги изглеждате прекрасно и правите впечатление на партита и събития. Изглеждате елегантни, омайвате с вид и дрехи. Държите се на ниво в обществото и събирате всички погледи, когато сте заедно. Но когато останете сами се карате, единият винаги иска да доминира, може и двамата. А другият се чувства смачкан.

23 август – 22 септември

Вие сте практична двойка. Отдавате се повече на съвместните домашни дейности и работата, здравето, а не толкова на емоциите и страстта. Готвите супи заедно, ходите по ресторанти, хапвате навън, говорите за храна, здраве, диети. Правите си масажи и спортувате заедно, когато можете. Чистите къщата редовно, подреждате и това ви сближава. Но сякаш липсва голямата любов.

23 септември – 22 октомври

Има два варианта – или ще сте заедно завинаги и ще ви очаква бляскаво, красиво бъдеще, или ще е караница, която никога няма край. Между вас има много силна и романтична любов. Но именно заради силните чувства, има и много караници и спорове. Трябва да работите, за да има баланс и хармония. Да правите повече компромиси и да сте равни, тогава връзката ви ще продължи вечно. Не робувайте на предразсъдъци и не се предавате един друг.

23 октомври – 21 ноември

Много силна, напрегната връзка. Между вас има невероятно привличане, постоянно искате да сте заедно физически и не може да държите ръцете си далеч един от друг. Страстни сте и сексът е изключително важен за връзката ви. Но ако останете заедно по-дълго и мислите за сериозни неща, ще трябва да обръщате повече внимание и на парите, работата, практичните неща, което много ще ви изтощи. Заедно сте силни, но може и жестоко да се нараните един друг.

22 ноември – 21 декември

Единият от вас много е пътувал, а може и да има корени от чужда страна или да изповядва различна религия. Но това прави връзката по-силна. Вие се учите един друг, показвате си нови неща, жадни сте за приключения. Любовта ви е като от филм, побеждава границите. Не обичате да си стоите вкъщи, излизате на природа, пътувате много, практикувате екстремни спортове. Без много да мислите, решавате да заживеете в друг град.

22 декември – 19 януари

Тази връзка се крепи върху взаимните ви и индивидуални успехи. Много се подкрепяте, уважавате целите и амбициите си, радвате се за постиженията на другия. Но това е най-важното в отношенията ви – да има много сбъднати мечти, успехи, постижения. Поставяте работата, ученето, успехите на първо място и ако се отвори голяма възможност – готови сте да провалите връзката заради нея. Дори да се ожените, семейството остава на второ място след работата. Трудолюбиви сте и не сте от двойките, които обичат да се излежават до късно и да ядат в леглото.

20 януари – 18 февруари

Между вас веднага е имало някакъв вид свързване. Общувате лесно, сякаш винаги сте се познавали, не се страхувате да бъдете себе си пред другия и връзката ви е сладка, получила се е лесно. Колкото сте и гаджета, толкова сте и приятели – за вас това е най-важно, партньорът да бъде първо и приятел. Най-вероятно сте се запознали покрай общи приятели или сте били заедно в някаква група, някакво обучение, на някакво събитие, което е свързано с интересите ви. Вадите силните си страни един от друг, но връзката не е прекалено емоционална.

19 февруари – 20 март

Сладка двойка. И двамата умеете да общувате без думи, интуитивни сте и усещате какво чувства и иска да ви каже другият. Правите страхотен, чувствен секс. Много сте чувствителни, особено когато сте заедно и сте влюбени. Емоционални и уязвими сте, което може да е проблем, когато има караници, предателства, когато се случи нещо лошо. Трябва да се научите да се съвземате и да не се оставяте само на чувствата. Връзката е много романтична, пълна с изненади, подаръци, жестове, сякаш от приказка. Така бягате от реалния свят. Но не забравяйте задълженията си.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.