Водещите новини
Home » Горещо » Спенс съсипа Хазарта: Да забравиш как яде герберските кюфтета е лИЦОмерно!
Спенс съсипа Хазарта: Да забравиш как яде герберските кюфтета е лИЦОмерно

Спенс съсипа Хазарта: Да забравиш как яде герберските кюфтета е лИЦОмерно!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Една от легендите в рап музиката у нас, Станислав Найденов-Спенс, завря в миша дупка своя колега Ицо Хазарта, видя 365 Новини.

Същият в последните дни си позволи да нападне здравния министър Костадин Ангелов, заради неработещите заведения, забравяйки, че противоемидемичните мерките на правителството са с цел да има здрави българи, които да го слушат и да му изкарват хонорарите.

„Няколко дни чета правилното, интелигентно мнение на един мой Колега за друг интелигентен човек и не че не съм съгласен с това мнение, не че не искам и аз да отворят заведенията, където е работното ми място, но точно от неговата уста ми звучи меко казано лИЦОмерно. А лицемерието е нещото, което може да ме извади от кожата ми.

И понеже познавам Хазарта от повече от 20 г. ще си позволя да го коментирам. Мога да го кажа и в рима: Опознай първо Ицо, после го сЪди, та той 20 г. опознава Буч, преди да го изпъди“, коментира изцепката на Хазарта Спенс.

Мнението му по казуса бе публикувано в „Хотарена“, тъй като рапърът имал 30-дневна забрана във „Фейсбук“. Ето как продължава по-нататък Спенс:

„Да пее на концертите на водещите политически сили не е от вчера или оня ден. А да забравиш как много скоро Яде кюфтетата на ГЕРБ е УРА – услужлива рапърска амнезия. За непросветените в музикалния бранш ще кажа, че специално на концерти, на които само сцената с озвучаването и осветлението струва десетки хиляди левове, се знае не само какво ще пише зад гърба ти, а и броя на хавлиите и минералните води, за кетъринга няма да говоря.

Разбираемо е, когато, след като се разплатиш с балета и делнеш с другите от групата, да си в депресия, колко остава за теб, сравнено с други колеги, дори без средно образование. Да виждаш, как глупаци взимат по една торба с пари и да се чувстваш неоценен е нормално, но тази социална реалност не е от вчера.

Отдавна стари издания и класики от Славейков са по-евтини от кило пластмасови домати и да, децата не ядат книги, трябва да ги четат, но след като са сити. Един ден той написа в нета за „Сърцето на хлебарката“ това парче не е за Буч, не е за Спенс, не е за Шамара… Ами кажи за кого е тогава? Аз, колега, освен сърце имам и топки, но ако трябва да стигнем до твоето сърце, трябва да тръгнем откъм… отвора зад тях.

Сега разбирам защо не участваш в една друга песен, в която участват другите двама от Ъпсурт и Гудслав известен и като Бол фейс човека, който измисли стила на римуване, известен, в последствие, на широката аудитория като „твоя“ стил. А то започва така: „Не разбирам защо се карате, пара да барате… Е*и ги…“. Е, аз разбирам и мога да задам гатанката/ отначало бяха четирима, после дълго време трима, отскоро са двама, но той пее и сам. Що е то??

Неслучайно на много групи лидерите започнаха солова кариера, но като те боли нещо, кажи си, бе хората ще те разберат, че става дума за пари. Не изкарвай всички други виновни. Всички други, които правят чалго-рап и всякакъв долнопробен поп и ти ги осмиваш, но иначе ги пускаш през канала ти в Тубата, за да печелиш проценти от тях. Браво, господине… пусни банкнотата да мине!

Знам, че мразиш комунизма, социализма и всички други строеве, освен капитализма, но ако не се беше родил ’79, щеше да си прочел толкова книги, колкото днешния средностатистически младеж. А, да, знам какво ще ми отговориш не е от ЕГН-то, а защото майка ми е библиотекарка. Не споря. Ти навярно си прав!

Не се сърди. Имаш уникално чувство за автохумор и си ми симпатичен, даже прекалено симпатичен… като химикалка от предизборна секция!“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.