Home » България » Спецакция: Разбиха бардак в сърцето на Слънчев бряг СНИМКИ
Разбиха бардак в сърцето на Слънчев бряг

Спецакция: Разбиха бардак в сърцето на Слънчев бряг СНИМКИ

Според очевидци от съседната дискотека в бардака са нахлули около 30 ченгета, сред които криминалисти и експерти с мобилна лаборатория, научи 365novini.

Малко след полунощ зад сергиите по главната алея край хотел Кубан, в непосредствена близост до бившата дискотека „Оксижен“ е бил щурмуван от МВР полулегален еротичен бар. За това съобщава очевидец на случващото се в сърцето на Слънчака тази нощ.

Мястото е забулено в тайнственост – откъм лицето на алеята няма идентификация за каквото и да било заведение и в тази част, на гърба на дискотека Мулен руж се намират на практика складове и съблекални на аниматорите и стриптийзьорки. Според нашия източник в заведението са влезли и цивилни полицаи – криминалисти и експерти с мобилна лаборатория. Около 01:00 ч. е започнало основно претърсване и обиски на намиращи се вътре хора.

Докато върви разследването на място, клиенти, които са си резервирали места – очевидно с консумация, опитват да правят скандали отвън и претендират да им бъдат възстановени предплатените суми, или да бъдат допуснати.

Разбиха бардак в сърцето на Слънчев бряг Разбиха бардак в сърцето на Слънчев бряг

Флагман

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.