Home » Идеи » Сложите ли това в джоба си, парите ще потекат към вас като река
Сложите ли това в джоба си, парите ще потекат към вас като река

Сложите ли това в джоба си, парите ще потекат към вас като река

Всеки човек иска да има достатъчно средства, за да живее нормално и да задоволява потребностите си. За съжаление, доста често парите, които изкарваме, не достигат за всичко. 

В желанието си да са материално подсигурени, някои хора играят тото. А други обръщат поглед към народните поверия и изпълняват куп ритуали, за да привлекат богатството в живота си.

Британците например вярват, че ако червен паяк се настани в джоба им, скоро ще забогатеят и ще живеят много по-щастливо. За съжаление, да се случи нещо подобно е малко вероятно. Както е малко вероятно и някой да се зарадва, виждайки подобна гадинка върху дрехите си.

Но има и други начини за привличане на късмет и богатство. Според народните поверия, сложите ли няколко неща в джоба си, ще забогатеете неочаквано и късметът ще се върне в живота ви. Ето ги и тях:

Корен от джинджифил

Джинджифилът помага не само при настинки. Той е и мощен магически инструмент. Той е прекрасен амулет за защита на дома. Този магически корен е в състояние да прогони всички зли духове и да върне хармонията в семейните отношения.

Джинджифилът придава решителност, целеустременост и непоколебимост и затова си струва да носите парче корен или джинджифил на прах в джоба си. А за да не изцапате дрехите си, просто го сложете в торбичка и го приберете в джоба.

Дафинов лист

Дафиновият лист е символ на величие, лидерство, превъзходство и богатство. Казват, че този, който носи дафинов лист в себе си, получава вътрешна увереност в способностите си. Поставените цели изглеждат постижими, възникват идеи за изпълнение на плана.

Освен това дафиновият лист е в състояние да привлича пари.

Изплакнете го под студена течаща вода и го изсушете добре. За да не се разпадне, го сложете в торбичка и го носете в джоба си. Ако вярвате в магическата сила на талисмана, положителните промени няма да закъснеят.

Кръгло бяло камъче

Белият кръгъл камък е символ на живота. Кръгът е перфектна фигура. Той е в състояние да акумулира енергия и да я споделя с притежателя си. А заобленият камък се смята за най-добрия талисман. Колкото по-близо е формата до перфектния кръг и колкото по-чист е белият цвят, толкова по-добре.

Ако нямате късмета да намерите такова камъче на плажа по време на лятната си ваканция, не се отчайвайте. Може да си го купите от някой магазин за цветя.

След като се сдобиете с ценната вещ, я почистете под течаща вода. Тя ще отмие натрупаната външна енергия и ще подготви талисмана за употреба.

Ако постоянно носите в джоба си бяло кръгло камъче, то ще укрепи здравето ви, ще ви зареди с енергия и ще привлече богатството в живота ви.

Червен конец или плат 

Напоследък е много модерно да се носи червен конец на китката – за установяване на енергиен баланс, за защита от беди и оздравяване. Червен конец или парче плат с този цвят може да се носи и в джоба.

Червеното е най-динамичният цвят. То привлича късмета и успеха. Това е цветът на огъня, страстта, решителността и благополучието. В Китай булките обличат червени рокли, а в различни ритуали се използват червени панделки, конци или листа хартия.

Мидичка от морето

В мидите е заключена силата и енергията на морето. Солената вода е мощна почистваща сила и източник на положителна енергия. Нищо чудно, че хората всяко лято искат да отидат до морския бряг, а когато се приберат у дома, са изпълнени със сила и енергия.

Мидите, донесени от морето, съхраняват частици от морската енергия и могат да се превърнат в чудесен талисман. Ако разполагате само с една мида, я сложете в джоба си. В трудни ситуации, когато трябва да вземете решение, се съсредоточете, сложете ръка в джоба си и стиснете черупката.

Талисманът ще ви помогне да се концентрирате върху задачата, зареждайки ви с творческата енергия на морето. В допълнение, релефните ръбове на черупката ще ви окажат масажен ефект, ще активират точките от вътрешната страна на дланта ви, което също ще засили умствените процеси.

Ако пък разполагате с няколко малки черупки, пробийте им  по една дупчица, през която прокарайте еластична здрава нишка, за да си направите гривна. Тя ще украси летния ви тоалет и ще ви служи като талисман.

Карамфил  

Ако искате да си осигурите увереност и да привлечете късмета в живота си, носете карамфил. Сушените пъпки на тропическото дърво притежават мистична сила.

В древни времена подправката се е добавяла към ястията на владетели и пълководци. Карамфилът им е давал кураж, мъдрост и смелост.

Подправката е била много скъпа е не е била достъпна за всички. Използвана е от благородни дами, които са мажели тялото си с масло и малко карамфил, за да бъдат по-съблазнителни и желани.

Карамфилът е използван и за пречистващи ритуали. Смятало се, че след като бъде изгорен, ароматният му дим ще прогони злите духове и ще пречисти пространството.

В наши дни можете да се възползвате от магическите свойства на карамфила, като поставите няколко пъпки от него в джоба си.

Подправката ще бъде особено полезна за тези, които започват нов бизнес, изграждат отношения или се подготвят за важно изказване. Карамфилът ще им даде увереност, ще ги надари с красноречие и ще ги  направи неустоими.

Пари 

В днешно време все по-често плащаме покупките си с банкови карти и все по-рядко носим пари в себе си. И допускаме огромна грешка, защото банкнотите и монетите носят огромна енергия. А човек, който ги носи в джоба си, ще се радва на голям късмет.

Монетите не само носят късмет, но могат да увеличат и богатството ви. Звънът им създава специални вибрации в заобикалящото пространство и отваря паричните потоци.

Ако това ви притеснява, сложете банкнота в джоба си. Енергията на хартиените пари не е по-малко мощна от тази на парите от метал.

Между другото, добре е редовно да проверявате какво имате в джобовете си. В тях не трябва да държите предмети, символизиращи загуба, празнота и парични разходи като опаковки от изядени бонбони или сладки, разписки за плащания и чекове, празни пликове.

Не оставяйте старите списъци със задачи или листчета с продукти за пазаруване в джобовете си. Те само забавят напредъка ви и са като котва, която ви държи в миналото.

И нещо много важно – джобовете ви не трябва да имат дупки. Дори да не ги използвате по предназначение и да не се страхувате да загубите нещо, дупките играят ролята на енергиен процеп, през който изтича положителната енергия.

Следете внимателно за състоянието на този важен елемент от облеклото си, носете вълшебни предмети в него, вярвайте в най-доброто и късметът със сигурност ще ви намери! /jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.