Home » Живот » Сложете тази икона в дома си и промяната ще дойде – лекува безплодие, пази семейството и дава мир!
Сложете тази икона в дома си и промяната ще дойде – лекува безплодие пази семейството и дава мир!

Сложете тази икона в дома си и промяната ще дойде – лекува безплодие, пази семейството и дава мир!

Наречена е „Седмострелна“, тъй като изобразява Божията майка със седем кинжала/стрели забити в гърдите и.

Една от малкото икони, на която Божията майка е без Младенеца. Нейното чудо се крие в другото и наименование, а именно иконата, която смекчава злите сърца. Тя е олицетворение на милосърдието и търпимостта, към която всички ние трябва да се стремим.

Смята се, че молитвата пред тази икона може да ви избави от възникнали спорове, да ви предпази от кавги и да изглади напрегнатите отношения в семейството.

Искрената молба пред Божията майка изобразена със седем стрели може да ви помогне при проблеми в работата. Казват, че при избухване на войни е добре отново да се обърнем към нея, ако искаме да живеем отново в мир. Душевната болка и страдания винаги биват чути, без значение дали се молим в храм пред иконата или пред нейно копие.

А ето и една молитва, с която можете да се обърнете към иконата „Смекчаване на злите сърца“. Помолете се:

Преблага моя Царице, надеждо моя, Богородице, Закрилнице на сираците и Застъпнице на странниците. Радост на скърбящите и Покровителка на угнетяваните! Ти виждаш моята беда, Ти виждаш моята скръб. Помогни ми, понеже съм немощен: упъти ме, понеже съм странник. Ти знаеш моята неволя – избави ме, както Ти искаш. Защото нямам друга Помощница, ни Застъпница, ни блага Утешителка, освен Теб, о, Божия Майко. Запази ме и ме покрий во веки веков. Амин!

Също така пред иконата Седмострелна се молят жени, които искат да се избавят от безплодие и скоро да гушнат своята рожба. Известни са десетки случаи, когато напълно безнадеждни или необясними случаи са завършвали с успешна бременност след като са се молили пред тази икона.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.