Водещите новини
Home » Свят » След смъртта на мъжа й: По-добре да се разболееш от COVID, отколкото да се ваксинираш!
След смъртта на мъжа й: По-добре да се разболееш от COVID

След смъртта на мъжа й: По-добре да се разболееш от COVID, отколкото да се ваксинираш!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Смърт заради ваксината срещу COVID-19 потресе света!

Ваксината на “Пфайзер” и “Бионтех” отне още един човешки живот. Лекарят Грегъри Майкъл издъхна в САЩ две седмици след ваксинацията си.

Ковид или ваксинация е по-добре питаме днес от 365 Новини?

Съпругата му Хайди Некелман обаче няма да се предаде и обикаля американските медии, за да разпространява колко е опасна ваксината срещу коронавирус. Тя разкри пред Си Ен Ен следното:

“Смъртта на моя мъж е 100% заради ваксината. Той винаги е бил здрав като бик, дори от грип не се е разболявал. Това ме кара да мисля, че направихме грешка с ваксинацията, защото щеше да пребори и коронавируса, докато ваксината го уби за 2 седмици. Няма да оставя смъртта му ненаказана, ще съдя правителството, защото то ни убеждаваше, че трябва да си сложим тази отрова.” – разкрива опечалената вдовица.

По думите й излиза, че е по-малко вероятно да умреш от коронавирус, отколкото от ваксината “Пфайзер-Бионтех”.

Ваксината срещу коронавирус COVID-19 остави една жена вдовица

Този случай придоби особено голяма полулярност в САЩ, тъй като това е първият официално потвърден случай за смърт заради ваксината срещу Ковид. Аутопсията го е потвърдила.

56-годишният Майкъл е бил ваксиниран в края на 2020 г. Само след три дни забелязва странни петна по кожата си. Оказва се, че това са подкожни кръвоизливи. Кръвната му картина показва много нисък брой тромбицити, което застрашава живота му. Преди да влезе в операционната обаче умира от инфаркт.

Източник: Паралел 42

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.