Home » България » След Борисов: Радев става премиер в сянка, прави средната заплата 2000 лв.!
След Борисов: Радев става премиер в сянка прави средната заплата 2000 лв.!

След Борисов: Радев става премиер в сянка, прави средната заплата 2000 лв.!

Румен Радев е решен да вдигне доходите на българския народ, разбра 365 Новини!

Българският президент може да няма правомощия да влияе на работната заплата, но Румен Радев определено не е просто пионка като всички останали негови предшественици.
Румен Радев поема България

Бившият летец иска да свали Бойко Борисов на всяка цена и ако го направи, обещава, че ще направи средната заплата у нас 2000 лв., пише Ejednevno.eu. Ген. Радев иска толкова силно да сформира служебен кабинет, тъй като той ще движи държавата, а служебният министър-председател ще бъде поставен лично от него и се очаква да прави каквото му каже.

В този ред на мисли изглежда съвсем реално Румен Радев да увеличи заплатите, заставяйки „своя“ премиер да го направи.

Това обаче може да се случи само при оставка на кабинета „Борисов“, за да може да се състави служебно правителство. Ето защо президентът желае толкова силно тази оставка, защото след това на практика той ще поеме управлението на държавата.

След евентуалния мандат от 3 месеца на служебния кабинет ще се проведат редовни избори, но тогава вече Румен Радев ще е събрал достатъчно сила, за да постави „своя“ партия на върха и на практика пак да остане той начело на държавата, т.е. да бъде премиер в сянка.

Ето защо той обяви, че не иска да прави партия и иска да остане президент. Така хем няма да си очерни името, тъй като народът е намразил достатъчно много всички партии, хем ще управлява скрито.

Интересното е, че партията, която Радев би поставил на върха, не е БСП.

Корнелия Нинова не се е съгласила да бъде подставено лице и затова ще се търсят алтернативи, които най-вероятно отново ще са към лявото. Румен Радев е категоричен, че не се ръководи от партийни интереси, а само от тези на българския народ и нашата страна!

Мнозина обвиняват Румен Радев, че е комунист и понеже бе подкрепен от БСП на президентските избори, изповядва „червената“ идея и иска да върне социализма в България.
Радев би скочил и на „червените“

Истината обаче се оказва тотално различна. Всъщност ген. Радев няма нищо общо с никоя партия и за него важното е народът ни да е добре. Именно това стана ясно от негово изявление. Президентът е категоричен, че не следва партийни интереси, предаде „Фокус“.

„Ако един ден БСП дойде на власт и видя, че не изпълнява обещанията си, ще критикувам и нейното управление. Ако разпиляват ресурсите на държавата и парите на народа, ще застана и срещу тях.“ – отсича държавният глава.

Припомняме, че преди няколко месеца бившият пилот сподели пред медиите, че ако той управляваше България, нямаше да се открадне и стотинка. Това породи слухове, че се готви за премиер, но преди дни Радев ги опроверга, като заяви, че не желае да бъде друг освен президент.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.