Водещите новини
Home » Топ новини » Слави Трифонов възхити България: Няма да се излагам като Борисов, отказвам се от властта!
Слави Трифонов възхити България: Няма да се излагам като Борисов

Слави Трифонов възхити България: Няма да се излагам като Борисов, отказвам се от властта!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Слави Трифонов показа, че няма болни амбиции за власт и възхити голяма част от българския народ!

Шоуменът Слави Трифонов, който разби всички стереотипи на парламентарните избори, задминавайки БСП, на практика се отказва от властта. Това става ясно от думите му пред хора от неговата партия „Има такъв народ“.

Оказва се, че г-н Трифонов няма никакво намерение да става премиер. Той е категоричен, че тази работа не е за него, тъй като здравословно не се чувства добре, а и не знае чужди езици, съобщава „Марица„.

„Здравословното ми състояние не ми позволява да стана премиер. А и не зная езици. Няма да се излагам като някои други, като се срещам с политици от други страни. Това е за млади хора. Нашата цел е да им дадем път.“ – отсякъл Трифонов пред колеги от партията си.

Разбира се, относно езиците и излагането той визира Бойко Борисов, който за цяло десетилетие така и не успя да се научи да борави с английския език.

Слави Трифонов се отказа от властта в името на народа

Слави Трифонов се отказа от властта в името на народаНаскоро „24 часа“ излезе с информация, че Слави ще лансира за премиер именно млад човек. Става въпрос за 29-годишниия Румен Чолаков, който е завършил „Кеймбридж“ и е юрист по образование. Той помогна много на Трифонов при организирането на референдума преди 4 години и оттогава шоуменът го харесвал и го смятал подходящ за политик.

Шансовете на Слави Трифонов да стане премиер и да оглави държавата са много големи, но въпреки това той няма да го направи, тъй като поставя суверена над собствената си личност.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.