Home » България » Слави Трифонов през сълзи: Майките на деца с увреждания трябва да са депутати!
Слави Трифонов през сълзи: Майките на деца с увреждания трябва да са депутати!

Слави Трифонов през сълзи: Майките на деца с увреждания трябва да са депутати!

Слави Трифонов за пореден път показа състрадателната си страна!

Слави показа огромното си сърце

Шоуменът Слави Трифонов не стана депутат след парламентарните избори на 4 април. Той се отказа доброволно, тъй като за него властта не е самоцел, а влезе в политиката, за да я направи едно по-достойно поприще.

Лидерът на “Има такъв народ” не е доволен, че в парламента по традиция има алчни, безочливи и корумпирани хора. Той смята, че там трябва да преобладават хора с точно обратна на изброеното характеристика.

slavi_600x400 (10)
Слави Трифонов има състрадателна душа

“Веднъж ми беше на гости едно момиче Мария. Тя е сляпа и глуха по рождение. Когато ме прегърна, просто рухнах. Майка й се казва Искра Влахова. Ето такива хора трябва да са депутати, достойни хора, ей затова го правя всичко това.” – разкри Слави Трифонов.

Очевидно е, че според него майките на деца с увреждания са най-достойните хора. Те най-добре могат да почувстват болката на обикновения човек и затова точно те трябва да управляват България.

Самият Слави неведнъж намекна, че смята да даде път на младите и не иска официално да застава начело на държавата. Неговата цел е да промени политиката към по-добро, а това може да стане чрез хора като Искра Влахова и дъщеря й Мария.

За шоумена се знае, че неведнъж е помагал финансово на хора с проблеми. Той обаче не обича да го афишира.

Източник: Паралел 42

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.