Home » Живот » Славена Вътова за дъщеричката си: „Просто ни казаха, че в един момент са й отказали сърчицето, дробчето“
Славена Вътова за дъщеричката си

Славена Вътова за дъщеричката си: „Просто ни казаха, че в един момент са й отказали сърчицето, дробчето“

Славена Вътова почти винаги се усмихва, когато е под светлините на прожекторите, но извън тях се оказа, че крие покъртителна история, в която е била в абсолютно безпомощно състояние дни наред.

За красавицата, която в момента журира в „България търси талант“, това е най-голямото изпитание, което е имала до момента в живота си. Става въпрос за раждането на второто й дете, което днес е на 2 годинки, научи 365novini.

Появата на малката Ана на бял свят е истински преломен момент за Славена и съпругът й Юлиян Цолов, които и до днес връщат лентата със сълзи на очи.

„Ситуацията в моя живот, която ме отрезви и ме научи да ценя всеки момент, беше раждането на второто ми дете.

Лекарите не знаеха дали ще оживее. Беше тежък момент, за който нищо не може да те подготви. Тогава научих, че каквото и да се случва с мен, ако децата ми са здрави, всичко ще е наред в този живот“, споделя Славена.

Раждането на втората й дъщеря Ана минава по план. Изплаква и малко след това настъпва критична ситуация. „Защото буквално не се знаеше как ще се развият нещата с нея, но не съм спирала и за момент да вярвам, че тя ще излезе от тази ситуация, че ние ще излезем от тази ситуация“, добавя още Вътова, която винаги е казвала, че оптимизмът, с който е заредена, понякога буквално твори чудеса.

„Просто ни казаха, че в един момент са й отказали сърчицето, дробчето… Това е след като тя се ражда, изплаква, някакво време след това. Просто беше трудна ситуация. Какво е да се прибереш вкъщи без детето си… Много труден момент“, връща се назад Славена, която тогава полага неимоверни усилия голямата й дъщеря Ема да не усети тази болка в нея.

Продължавала да играе с нея у дома, но нямала представа какво да й отговори, когато я пита къде е бебето, пише „Уикенд“.

„Не се говореше много за това. Всеки го изживяваше по неговия си начин, просто чакахме хубавата новина… Всеки ден ходиш, мислиш по най-хубавия начин, по който може да се развият нещата, вярваш, усещаш, че ще бъде така… Просто знаех, че трябва да съм мобилизирана, стегната.

Като ходех при нея, знаех, че ме усеща. Знаех, че е важно да бъда до нея… Има някакви неща, които не мога да си обясня, но и не търси конкретен отговор на всички въпроси.

Някои неща просто или ги приемаш, или не ги приемаш. Или ги преминаваш, или не ги преминаваш.. Родена съм под щастлива звезда, защото имахме силите да преживеем това“, признава миската с благодарност.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.