Home » България » Слава Севрюкова – голямата ясновидка, която предсказа, че България ще стане като Швейцария
Слава Севрюкова - голямата ясновидка която предсказа че България ще стане като Швейцария

Слава Севрюкова – голямата ясновидка, която предсказа, че България ще стане като Швейцария

Слава Севрюкова е една от големите български ясновидки и лечителки. Тя прави много предсказания за България, които се сбъдват и едно, което още не се е случило – че ще станем като Швейцария.

Дарбата си тя открива още като малко момиче – от 8-9 годишна възраст смята, че има ясновидски способности. Тя е родена през 1902 г., а в рода ѝ по майчина линия има и други, занимаващи се с народна медицина и претендиращи да са ясновидки. Това са баба ѝ, знахарка и билкарка, както и майката на Слава – Мария която също смятала себе си за лечителка и ясновидка.

 

Слава Севрюкова

Със съпруга си тя се запонзава в юношеските си години. Белогвардейският емигрант Степан Севрюков е тежко ранен в крака, когато се запознава със Слава. Дълго го лекуват в лазарета на обновените бивши турски казарми, намиращ се на метри от дома на Слава. Младата Слава безвъзмездно се грижи за ранените, включително за бъдещия си съпруг.

ИЗВЕСТНИ ПРЕДСКАЗАНИЯ

Според Слава Севрюкова едва в началото на 21 век България ще се отърси от тежката си карма, която я преследва близо хилядолетие.

Едно от всяващите страх предричания – това за анексирането на български територии – е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години.

То гласи, че ще се направи опит части от Североизточна и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21 век. Според ясновидката опитът в Североизточна България няма да успее, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казва: „Виждам как без пушка да пукне, по мирен път ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка“.

Пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези събития ще станат факт, но е била категорична, че това ще се случи когато България е вече пълноправен член на ЕС (няма данни тези предричания да са се появявали в медиите преди България да стане пълноправен член на ЕС).

Твърди се, че е казала, че „когато ние влезем в Европа“, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка.

Ясновидката Слава Севрюкова обаче е категорична и че ни чака светло бъдеще и България ще стане като Швейцария.

Това обаче ще се случи едва след като хората са страдали от бедност, липса на ценности и кражби на всички нива. Това щяло да бъде следствие от гоненията на богомилите по времето на Първата българска държава.

„Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат“, казва пророчицата за времето след 10 ноември 1989 г. Тя твърди, че държавата ще тръгне към добро, когато жена започне да я управлява.

Източник: bulletin

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.