Home » Идеи » Слагам шепа ориз в чорапите и започвам да чистя! Не съм вярвала, че може да промени живота ми!
Слагам шепа ориз в чорапите и започвам да чистя

Слагам шепа ориз в чорапите и започвам да чистя! Не съм вярвала, че може да промени живота ми!

Днес от 365 Новини Ви представяме един страхотен съвет за спа у дома! Запалете ароматни свещи, отворете леко прозореца и сложете ориз чорапите – за такова чистене всеки си мечтае.

Традиционната ориенталска медицина има невероятен ритуал за пълно възстановяване от всички болести! Лечителят изсипва на пода ориз, а пациентът извървява 2 хиляди крачки ежедневно, до пълно възстановяване! Според източната медицина именно краката са образ на цялото тяло и стъпалото е проводникът на енергия за организма! На ходилата са всички точки, които отговарят за всеки един орган в тялото!

МАСАЖЪТ НА КРАКАТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРАВИМ ЕЖЕДНЕВНО! ТОВА ЩЕ НАМАЛИ СТРЕСА, ЩЕ РЕГЕНЕРИРА КЛЕТКИТЕ И ЩЕ ВИ ПОДМЛАДИ.

Ето как сами без чужда намеса да масажираме краката у дома.

Първата идея: ориз в чорапи.

Вземете чифт чорапи и поставете голяма шепа ориз във всеки. Сложете си чорапите и вървете! Хиляди зърна непрекъснато засягат нервните окончания. Акупресурен подмладяващ масаж без прекъсване на домакинската работа и допълнително почистване.

Втората идея: масажни маратонки

Ориз или други зърна (елда или ечемик) се изсипват директно в чехли или други удобни затворени обувки. В обувките за масаж можете да ходите от 30 минути до няколко часа. В допълнение към въздействието върху масажните точки, крупата има ефект на пилинг: забравете за мазолите.

Третата идея: спа

Това е полезно за тези, които прекарват дълго време седнали на компютъра. Загрейте граха или фасула във фурната и го изсипете в средна купа. Потопете краката си в нея и продължете да работите. Летаргията, напрежението и тревожността ще изчезнат, оставяйки място за ясни мисли и жизненост.

Акупресурен масаж на краката – друга точка за полезните свойства.

Чудесен начин за облекчаване на стреса и напрежението, отпуснете уморените мускули. Децата също ще се възползват от домашен масаж на зърнени култури – отлична превенция за плоски стъпала и паднал свод.

Споделете статията, експериментирайте с нашите идеи и напишете коментар под статията!

Източник: Читалня

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.