Home » България » Синовете на Росен Плевнелиев почетоха паметта на брат си СНИМКИ
Синовете на Росен Плевнелиев

Синовете на Росен Плевнелиев почетоха паметта на брат си СНИМКИ

Синовете на Росен Плевнелиев почетоха по свой начин 4-годишнината от смъртта на своя брат Филип, научи 365novini.

На датата на трагедията по-големият от двамата – Асен, сподели снимка от детството, на която е прегърнал покойния си батко. В профила си във „Фейсбук“ той сложи и черен фон, а примера му последва и по-малкият му брат Павел.

Майка им Юлияна реагира със сърчица на действията им. Всеки август Асен и Павел намират начин да изкажат любовта си към покойния Филип. Неотдавна те показаха, че често посещават гроба му. Там палят свещички, носят цветя и оставят подаръци, които смятали, че биха му харесали. Сред тях са футболни топки с автографи от любимия му тим, както и негови снимки, на които той щастлив позира до купата на победителя от Шампионска лига. Известно е, че футболът бе голямата страст на най-големия син на бившия президент. В негова памет братята му излизат на терена и до днес. Уменията на по-големия Асен са дори почти професионални, а емоцията, с която се раздава на игрището, често му коства сериозни контузии.

Синовете на Росен Плевнелиев

Припомняме, че Филип Плевнелиев почина през август 2015 г. от изключително рядко заболяване, протекло без никакви симптоми през цялото му детство. 14-годишното тогава момче бе изпратено от този свят в тесен семеен кръг, а тялото му бе положено в бял ковчег. На погребението имаше едва около 20 души, сред които най-близките семейни приятели на Плевнелиеви, както и другарчета на момчето.

Синовете на Росен Плевнелиев

3 години след трагедията, белязала живота на бившия държавен глава, той отново стана баща на син, но от синоптичката Десислава Банова, с която се ожениха през миналото лято. Най-новият наследник на Плевнелиев носи името Йоан в чест на свети Йоан Кръстител, който многократно помагал на Банова в трудни за нея моменти. Децата от предишния брак на експрезидента са свикнали бързо с малкото си братче, а това лято прекараха и първото си море заедно с него във фамилната хасиенда в съседна Гърция.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.