Home » Топ новини » Синът на Лъчезар Иванов-Мозъка: Нищо не помня
Синът на Лъчезар Иванов

Синът на Лъчезар Иванов-Мозъка: Нищо не помня

Георги Иванов – син на депутата Лъчезар Иванов, направи първи коментар на катастрофата, при която загина Милен Цветков, научи 365novini.

 24-годишният мъж е един от двамата спътници на Кристиан Николов, когато шофираният от него джипът отнася с висока скорост спрялата на светофара кола на журналиста.

„Искаха да подписвам показания срещу Кристиан, които е мой приятел. Показания, които са лъжесвидетелства. Приложиха ми физически тормоз. Аз няма как да казвам неща, които не съм видял. Аз доброволно съм се явил в СДВР, за да помогна“, заяви пред bTV Георги Иванов и допълни: „Искат да го обвиня във вземане на наркотици и всички тези глупости, които се изписаха“.

Той беше задържан в полицията за 24 часа, след като е избягал от мястото на инцидента.

„В момента под този стрес това, което мога да ви кажа, е, че единственото, което си спомням, е ударът и нищо друго. Не мога да ви кажа какво се случи, защото си гледах в телефона и нещото, което видях, е въздушната възглавница в главата ми“, разказа още Георги. И твърди, че обискът в дома му бил неправомерен.

Срещу него и другия спътник на Кристиан в колата – Симона Цанкова, разследващите са събрали данни за извършено и от тях престъпление – затаяване на истината.

лупа

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!