Home » Горещо » Синът на Гуспата към продукцията на Фермата: Защо допуснахте тази несправедливост?
Синът на Гуспата към продукцията на Фермата: Защо допуснахте тази несправедливост?

Синът на Гуспата към продукцията на Фермата: Защо допуснахте тази несправедливост?

Отпадането на Димитър Господинов – Гуспата предизвика доста коментари сред зрителите. Несправедливата победа на новите надежди и последвалото оплюване по адрес на Гуспата накара дори синът му да излезе с позиция и да защити честта на баща си.

Ето какво написа Ивайло Господинов в социалната мрежа:

Баща ми Гуспата сигурно ще ми се разсърди, защото вече много пъти ме помоли да не го правя, но ако той е готов да преглътне, то аз не съм. Правя това, защото виждам в социалните мрежи подигравките от част от “новите надежди” по негов адрес и по адрес на другите.

Въпреки неговото несъгласие, той винаги ме е учил да търся истината и да бъда справедлив, и сега аз като мъж имам право да застана до него и да изкажа своето мнение, и да дам гласност на една фатално ощетяваща го ситуация.

Масово в социалните мрежи имаше коментари към тати, в които беше набеждаван и обиждан, че е част от продукцията и екипа на “Фермата” и едва ли не те ще го “бутат” до финал, а сега какво се оказва?
Фатален гаф е причината той да напусне! Аз не съм виждал никога участник да отпадне от риалити така несправедливо…

Аз като негов син и голям фен на предаването се питам защо се допусна това, защо му бе отнет шанса за победа в играта, която толкова много обича?

Тези думи не са само от мен, този пост е от всички приятели и фенове на тати, които ни пишат постоянно, тези думи са и от хората, които го обичаме и се гордеем с него.
Без кураж, няма слава!

Много хора го подкрепиха и поздравиха за това.

Ивко, баща ти се представи супер достойно и можеш само да се гордееш и да се учиш, как трябва да се държи един мъж! Мъж, от породата истински мъже, която вече е на изчезване!

Момче баща ти е страхотен човек много добър и много силен гордей се с него …

Още тогава забелязах, че нещо не е наред с дъските на Калин. Сега разбирам къде е грешката. Продукцията трябва да си поеме отговорността, проявиха нехайство в еуфорията си. Харесвам Гуспата, достойно поведение.

Калине казва се ……“да вземем една победа“ …а не да вземем една глава…лешояди такива?Ако се не беше контузил Гуспата щеше да победиш на куково лято ,ти издаде багажа още на въжетата. Митко го болеше крака и пак 2 пирона назад беше.

Надигна се и вълна на възмущение към продукцията за този гаф и е време да излязат с позиция по въпроса и да вземат някакво отношение.

Правилата са си правила и трябва да се спазват! Нали за това са правила! Продукцията дължи извинения и реабилитация на Димитър Господинов – Гуспата, иначе излиза, че всичко е безмислено, което се прави и афишира! За едно надникване през очилата, Аксения и отборът й бяха наказани, а за такава оЧевадна грешка…..пълно мълчание!

Прилича ми много на казуса с Кирил Петков! ☝️? Всички знаят, че е нарушил Конституцията на България и е попълнил фалшива декларация, което е наказуемо! Но това не му попречи да стане и премиер!
Защо са тези правила тогава!?
За кого са и за кого не са!!!???
Време е да се даде сериозен отговор от продукцията!!!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.