Водещите новини
Home » Живот » Шокиращи СНИМКИ преди и след показват как жена свали 270 килограма
Шокиращи СНИМКИ преди и след показват как жена свали 270 килограма

Шокиращи СНИМКИ преди и след показват как жена свали 270 килограма

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Мила Кларк живее цял живот в щата Тенеси, САЩ. Тя е обожавала храната и е допуснала да достигне безумно много килограми, за да бъдем точни ще кажем, че тя е тежала 340 килограма.

Това е теглото й, когато тя е на 51-годишна възраст. Тя е лежала в легло в продължение на 3 години, без да може да се обслужва сама. Заради затлъстяването тя просто не е могла да мръдне от кревата си. В един момент Кларк решава, че ще се вземе в ръце и ще спре да яде. Причината за това е, че дори не е могла да отиде на погребението на съпруга си, който внезапно е починал.

Мила се включва в риалити шоу на един от националните канали. По време на първия му етап, жената успява да свали 50 килограма само благодарение на правилно хранене. След това лекари насрочили операция на Кларк за отстраняване на част от мазнините, за да може вече да става от леглото си.

Жителката на Тенеси всъщност се подлага на няколко медицински процедури, за да отстрани излишната кожа, да намали теглото си и да протезира коленните си стави.

Отслабването продължава цели три години, но Мила смята, че всичко си струва и е твърдо решена да се приведе във вид и да има нормален живот. Към този момент тя вече е загубила 270 килограма и тежи не повече от 70 кила.

Тя е доволна и убедена, че никога повече няма да допусне да се докара до предишното трагично състояние./ jenata.blitz.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.