Home » Горещо » Шеф Манчев показа децата си СНИМКА
Шеф Манчев показа децата си СНИМКА

Шеф Манчев показа децата си СНИМКА

Донжуанът с престилка на готвач Иван Манчев се е сдобрил с бившите си жени и е успял да постигне споразумение с тях да прекарва време с децата си.

Кулинарят потвърди, че дрязгите с екслюбимите му вече са в миналото, като публикува мила снимка с две от децата си. Фотото е направено по време на морската ваканция на Манчев на родното Черноморие, където той отишъл заедно с дъщеря си Виктория и сина си Александър.

Момичето е плод на любовта на готвача с бившата му съпруга Марина, а малкото ѝ братче, което наскоро навърши 1 годинка, е от извънбрачната афера на шефа с вече бившата му изгора Цветомила. От снимката липсва само големият син на кулинарния гуру – Христо, който пък преди два месеца беше абитуриент и вече предпочита да ходи на море с приятелски компании вместо с баща си.

Очевидно и трите деца на Манчев се разбират чудесно, а майките им нямат нищо против те да прекарват време заедно, както и със своя татко.

Още по-любопитно е, че по време на морската почивка на кулинаря и наследниците му той бил придружен и от съвсем прясната си изгора Ива. Куриозното е, че всъщност атрактивната блондинка му се пада сватя, защото е майка на гаджето на неговия голям син Христо.

Децата на шеф Манчев

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.