Home » Забавно » Седмичен хороскоп 26 – 1 септември: РИБИ Реален шанс за сполука, ВЕЗНИ Надеждни възможности
Седмичен хороскоп 26 - 1 септември

Седмичен хороскоп 26 – 1 септември: РИБИ Реален шанс за сполука, ВЕЗНИ Надеждни възможности

Овните да се насочат към партньорство, а Телците постигат целите си, защото разполагат със силен шанс. За Близнаците условията са съмнителни, а Раците са облагодетелствани с възможност за стабилизация. Лъвът да вярва в себе си, а Девите да отстранят трудностите.

Условията за успеха на Везните са надеждни, а Скорпионите са напрегнати и раздразнителни. Представителите на Стрелец ще се заемат с още задачи. Козирозите работят за утвърждаване на себе си. Водолеите са под емоционално натоварване, а Рибите разполагат с възможност за сполука.

ОВЕН

Етап за основаване на партньорство

Сблъсквайки се с непредвидени ситуации и проблеми, ще работите за преодоляването им, без да създавате излишно напрежение около себе си, или поне в това ще се стараете. Звездните фактори подчертават, че предстоящият седмичен период е благоприятен за сключване на съглашения и партньорства за съвместна делова дейност. Така ще гарантирате напредъка си и ще се защитите от атаките на конкурентите и противниците от деловите среди. Петък и събота са ползотворни. Неделя също, но е малко по-напрегната.

ТЕЛЕЦ

Силен късмет

Използвайте опита и информираността си за да продължите в същия дух на развитие. Съдбата ще облагодетелства представителите на Телец и ще ги надари със силен късмет през седемдневието. Ще постигнете добри печалби чрез други хора. Най-характерното е, че късметът ви ще работи усилено и условията за постигане на целите ще са ярко благоприятни. Петък е доста благоприятен, а уикендът е нервен и напрегнат. В понеделник сте пасивни, а вторник ви носи късмет.

БЛИЗНАЦИ

В условията на нестабилна ситуация

Щастливи ще бъдете да установите, че нещата, за които се трудехте има своето място в живота ви. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота им двойнственост. Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за момента наистина трябва да приложите, защото се намирате във важен етап. Ситуацията около вас едва ли може да се определи като стабилна. Петък и уикендът са нервни, а тази тенденция за мнозина продължава и през следващите два дни.

РАК

Шанс за делова стабилизация

С поглед устремен в бъдещето ще подхождате към всяка ваша мисъл и действие. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и успешно осъществени нови начинания. Астрологичната ви интерпретация за седмицата дава ярки указания за мощен волеви израз, чрез който ще достигнете до реализация на целите си. Петък е успешен, а уикендът и понеделник ще са доста нервни и напрегнати. Във вторник се очертава шанс за стабилизация. Сряда е по-добра, а четвъртък обещава промяна.

ЛЪВ

Вярвайте в шанса си

Вратите, които до сега стояха затворени за вас вече имат ключ. И той е най-яркото присъствие в живота ви. Особено важно е да вярвате във шанса и възможностите си относно постигането на целите в една или друга социална сфера. Отмина една голяма част от етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи със завършването на календарния месец февруари. Петък е чудесен и реализирате целите си. Повече неудобства носи уикенда и следващите делнични дни до сряда включително. Четвъртък разкрива по-добър шанс.

ДЕВА

Отстранете колебанията

Няма да ви липсва добра енергия и с желание ще се включите в събитията около вас, дори нещо повече. В делови план новият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около вас цари неяснота, която по никакъв начин не може да ви амбицира за конкретни действия по целите. Петък е променлив, събота е трудна, а неделя е по-добра. Следващите три дни са успешни, а четвъртък ще бъде тежък.

ВЕЗНИ

Надеждни възможности

Бизнесът ви ще се развива предсказуемо, не сте застрашени от изненади, водещи след себе си финансови загуби. За вас тази седмица разкрива надеждни възможности за осъществяване на проектите ви. В личен план шансът ви е по-изразителен. По отношение на деловите инициативи възникват дребни пречки, отстраняването на които ще ви струва известно време и нерви, но ще ги преодолеете без особени затруднения. Петък и неделя са благоприятни, а неделя ще е по-напрегната. През делниците внимавайте! Дните носят доста напрежение. Владейте нервите си!

СКОРПИОН

Напрегната и конфликтна седмица

Под въздействие на външни и свои сили ще подобрите организацията си на работа и изпълнението на важни за бъдещето въпроси. Тази седмица ще премине в условията на конкурентна борба с много напрежение и конфликти в партньорските среди. Необходимо е внимателно движение напред. Не са малко онези Скорпиони, на които се налага да формулират целите си преди да влизат в конкурентни битки. Петък преминава в активност, а уикендът е благоприятен. Нервният понеделник ще е последван от по-добрия вторник, а нервната сряда ще е много успешна за активните. Нервен ще е и четвъртък.

СТРЕЛЕЦ

Изпълнение на изостанали цели

Предвид добрата ви професионална подготовка с основание ще повишите претенциите си за възнаграждението, а защо не и за по-висока позиция в йерархията. През тази седмица на Стрелците ще се наложи да са по-отговорни относно решенията, които в даден момент са взели, а впоследствие са отлагали дълго време изпълнението им. Осъществяването на тези процеси ще ви струва не малко усилия, но едва ли ще имате възможност отново да отложите подетите задачи. Петък и събота са много напрегнати, а неделя е хубава и успешна. Делниците също носят проблеми и кавги, но и реализация на определените цели.

КОЗИРОГ

Утвърждаване на позициите

Работете по задачите си, като се стараете по-малко да създавате напрежение около себе си. Новата седмица е благоприятна за реализация в материалната сфера и за укрепване на личните позиции. Съвместните действия с хората от служебния или приятелския кръг са за предпочитане пред индивидуалните. Сега се намирате в период, който определено не позволява пълно разгръщане на личния потенциал. Петък е обикновен и с нищо незабележителен. Събота носи промени, а неделя е хубава. Силно напрегнат и неприятен ще е понеделник. Останалите са успешни.

ВОДОЛЕЙ

Силно емоционално напрежение

Запазете търпението си към ситуации, които ще ви провокират с перспективи за бързо забогатяване. Промените, валидни за Водолеите през предстоящия период оказват най-мощно въздействие на вътрешен план и в едни случаи разрушават емоционалния уют, а в други събуждат силни разочарования поради постоянно възникващите непреодолими пречки, които превръщат живота им в постоянна борба. Петък и уикендът са сполучливи, но понеделник ще бъде доста неприятен. Вторник и сряда ще са благоприятни и успешни, а четвъртък отново говори за проблеми.

РИБИ

Реален шанс за сполука

Преодолявайки затрудненията си, ще посрещате предизвикателствата на живота със самочувствието на знаещи и можещи хора. Благоприятен период за реализация в материалната сфера чрез собствени усилия.Тази дефиниция изключва случайния успех, но и всякаква възможност за спекулации и лесно спечелени пари. Проявете активност в сферите на вашите интереси и не жалете усилията си. Седмица разкрива добри възможности. Петък е неудобен, но успешен. През уикенда действайте енергично. Успешните ви делници са вторник и четвъртък, а в понеделник и сряда резултатите ще са по-слаби.

Източник: За Жената

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.