Водещите новини
Home » Топ новини » САЩ си каза тежката дума! Бойко Борисов вече няма да е премиер, готви се подмяна на изборите!
САЩ си каза тежката дума! Бойко Борисов вече няма да е премиер готви се подмяна на изборите!

САЩ си каза тежката дума! Бойко Борисов вече няма да е премиер, готви се подмяна на изборите!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

На 4 април Борисов ще изгуби властта, а с нея и свободата си. ГЕРБ ще спечелят изборите, но няма имат достатъчно депутати, за да съставят правителство, разбра 365 Новини.

Но такова все пак ще има – с мандата на втората партия БСП, около която ще се коалират останалите парламентарно представени партии. ГЕРБ падат от власт по поръчка на САЩ. Основната причина за това е новата инициатива на Америка „Три морета“, която ще отдели Западна Европа (Германия и Франция) от евтините руски енергоресурси и от китайските инвестиции. В тази връзка САЩ са се заели да разчистват проевропейските политически елити в 12-те източноевропейски страни от инициативата, заменяйки ги със свои верни лакеи. А Борисов е креатура на Германия, която в момента със зъби и нокти се противопоставя на „Три морета“.

На 4 април Борисов ще излезе в опозиция. След изборите той и партията му няма да имат никакъв шанс да съставят правителство. Няма да им се отдаде да стъкмят дори безпринципна коалиция, с каквито ни управляваха през последните 8 години. Причината е, че въпреки огромния финансов ресурс, който Борисов е заделил за купуване на партии и депутати, нито една от опозиционните сили, които ще влязат в парламента, няма да пожелае да се коалира с него.

И не защото не са алчни, а защото господарите на колонията България – САЩ са решили да разкарат брюкселския слуга Борисов и да го заменят със своя креатура. Затова колкото и пари да предлага, Борисов няма да може да овладее заветните 121 депутатски места, необходими му за съставяне на правителство.

От свой източник в ГЕРБ, Skandalno.net научи, че в момента Хунтата се тресе от дива паника. Ужас сковава структурите по цялата вертикала на партията-държава от усещането, че губят властта. Затова в момента Борисов и компания спешно и отчаяно търсят повече начини за фалшифициране на изборите, за да избегнат тоталния крах, след който ги чака съдебно преследване. И то не само за сикаджията Бойко Борисов и най-близкото му обкръжение. Опасност да попаднат в затвора има за поне 50 хиляди членове и симпатизанти на Шайката, които през последните 12 години откраднаха десетки милиарди.

През последните месеци България рязко, макар и незабелязано от народа, смени геополитическата си орбита.

Ако до онзи ден САЩ ни управляваха дистанционно чрез Германия, то сега те вече ни взеха на ръчно управление. И възнамеряват да съсекат стария корумпиран про-германски герберски елит у нас. Американците можеха да свалят Борисов от власт още през лятото чрез организираните от тях анти-правителствени протести, но тогава те нямаха подготвени свои политически алтернативи. А не им се искаше да оставят БСП да управлява самостоятелно.

Колонизаторът САЩ открай време изпитва подозрение към социалистически партии и не допуска в своите колонии нито една такава да управлява самостоятелно. Затова янките разпуснаха протестите и оставиха Борисов на власт още няколко месеца, докато разгърнат витрилото си от неолиберални про-американски партии като „Изправи се, Мутри, вън“, „Има такъв народ“, „Демократична България“ и пр.

Огромната част от българите вече са наясно, че ги управлява бутафорен мегаломан, корумпирана, необразована мутра и мафиот – всеки схваща поне една от тези негови черти.

70 % от народа ни искрено го ненавижда и тази част е двойно по-голяма от онзи 1 млн. гласоподаватели на Борисов, които се опияняват от фразата му „вие сте прости и затова се разбираме“, от лелките-администраторки на ГЕРБ, и от психодесните, които публично хулят Борисов, но накрая тайно гласуват за него, „да не дойдат комунистите“.

На 4 април Борисов ще си вземе 30-те % от гласовете, които ще му вкарат 80 депутати в парламентарната кошара… и с помътнял от ужас поглед и треперещ глас ще съобщи, че е победил в изборите за 20-и път.

Победата му ще е пирова, а той ще е смъртно уплашен, защото си знае, че този път има проблем – няма как да си купи коалиционен партньор, въпреки огромния ресурс, който е партията му е откраднала и скътала през годините в черните си каси. На теория ще му трябват поне 2 партии за коалиция, а на практика съюз с него няма да пожелае нито една.

Ето прогнозните резултати за изборите:

ГЕРБ – 80-85 депутати,

БСП – 75-80,

ДПС – 30

Слави Трифонов– 30,

ДБ – 20

Изправи се БГ – 12-13

ВМРО 12-13

Очаквайте изненади като коалиционно правителство на всички партии срещу ГЕРБ с мандата на втората БСП. Разбира се, под благия поглед на американското посолство у нас.

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.