Home » България » Съпругата на пребития от мутра Пламен: Шалтер, мъжът ми ще победи
Съпругата на пребития от мутра Пламен: Шалтер мъжът ми ще победи

Съпругата на пребития от мутра Пламен: Шалтер, мъжът ми ще победи

Пламен лежи в болница след бруталното нападение.

Съпругата на мъжа, пребит на пътя от мутрата Илтер Асанов-Шалтера разказа цялата история във фейсбук. Екшънът до Добрич се разигра в петък следобед, а нападателят беше задържан. Жертвата на агресията е в болница, припомня 365 Новини.

Ето разказа на съпругата, която създаде групата „Справедливост за Пламен“ в социалната мрежа:

Днес моят мъж беше подложен на зверство, на нагло, безмилостно, необяснимо насилие и агресия. Докато пътува към Варна, на излизане от Добрич, той е засечен от автомобил АУДИ А8 с регистрационен номер ТХ4090ХР. Водачът на аудито прави обратен завой по булеварда, без да пропуска движещия се направо автомобил на моя мъж. Пламен свирва, но човекът не иска да спре и мъжа ми е принуден да натисне спирачки, за да избегне удара с аудито. Следва неочаквана агресия.

Илтер Асанов-ШалтераМъжът с аудито, решава да покаже кой има право на пътя и че се чувства над закони и правила. Решава да принуди мъжа ми да спре, но той продължава напред, смятайки, че нещо толкова незначително просто ще отмине за секунди- поредния нервен и нагъл шофьор. Но не. Мъжът в аудито, известен с прякора Шалтера, вади оръжие и стреля във въздуха, после по служебната кола на мъжа ми.

Пламен се опитва да избяга от агресора, но онзи, продължавайки да стреля, го настига малко след бензиностанция и започва да го бута с колата си. Удря го веднъж, втори път… Третият удар е бил доста силен. Цялата кола на мъжа ми е издрана, огледалото е счупено, а той като по чудо успява да отбие до пътя, а не да се обърне в канавката или да се удари в мантинелата.

През цялото време двете коли са карали една до друга (аудито в насрещното опитващо да избута мъжа ми), което принуждавало другите шофьори да отбиват извън пътя, за да не се блъснат. В крайна сметка мъжът ми е избутан, а агресорът слиза и го заплашва с оръжието, казвайки, че ако не излезе, ще го гръмне в главата на място.

Мъжът ми няма къде да избяга, отваря вратата и онзи започва да го налага с оръжието и с юмруци, докато мъжа ми се опитва да се предпази и да откопчае колана. Опитва се да стигне телефона, но неуспешно. Излиза от колата в опит да се защити, да избие оръжието, да повика или спре някой за помощ… През това време нападателят му го налага и му крещи, че сега ще го обере и ще го довърши.

После тръгва към колата и се опитва да вземе портфейла на мъжа ми, при което получава отпор.

Казва на сина си, който явно също е бил в колата и сега стои и крие номера на аудито, да дойде и да довърши мъжа ми, да го доубие. Момчето все пак отказва, а виждайки, че спират коли и има свидетели, агресорът решава, че е време да тръгва. Полиция, линейка, болница. Пламен е с комоцио, сътресение на мозъка, счупен нос, защитни рани, болки в гърдите. Защото се е изпречил на пътя на мутра! Защото някой си се е помислил за недосегаем, че е единствен на пътя, където този, който кара напред, трябва да спре като го види.

Шалтерът е качил серия от видео клипове, само часове преди нападението как кара по пътя Варна – Добрич със скорост над 185 км. в час при разрешени 90, а на места и 60! Шалтерът е решил, че той решава кой да живее, кой да умре, кой да бъде пребит, ограбен и избутан от пътя. Решил е, че ще му се разминава, защото на село бил най-големия и страшния, имал бил връзки. Решил е, че едно обикновено момче заслужава да бъде смляно, просто защото той е решил така!

Г-н Шалтер, държа да ви уведомя, че Пламен е всичко, което вие не сте! Справедливостта ще възтържествува, защото Пламен заслужава само това – истина и справедливост! Всеки си получава заслуженото и вие тепърва предстои да разберете, че Пламен ще победи в тази битка, която той не е търсил и искал. Вие сам си го причинихте!

Източник: 24 часа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.