Home » Горещо » Съпругата на Кирил Петков изкарва по 200 бона от торти! Подробностите:
Съпругата на Кирил Петков изкарва по 200 бона от торти! Подробностите:

Съпругата на Кирил Петков изкарва по 200 бона от торти! Подробностите:

Ето какво показва справка направена в Търговския регистър за сладкарницата на съпругата на премиера Кирил Петков

Тя очевидно печели добре от бизнеса със здравословни торти, показват счетоводните отчети, защото нейната фирма отчела оборот от 200 000 лв. за 2019 година, показва справката в Търговския регистър.

Само в рамките на една година продажбите са се покачили с внушителните 417 процента – цифра, за която всеки бизнесмен по света мечтае, но малцина имат шанса да видят, писа „Ретро“.

Най-новите счетоводни баланси обаче още не са обработени и качени в сайта на Търговския регистър.
Вероятно в последните месеци тя е постигнал още по рекордни продажби заради вниманието, което е насочено към нея и за безплатната реклама, която й правят.

Въпреки това сладкишите не са по джоба на всеки българин. Повечето торти в асортимента са между 70 и 120 лв.

Въпреки че бизнесът е развит доста добре жената на Кирил Петков ежедневно е в сладкарницата и лично се грижи за приготвянето на десертите. Тя има и помощници, но повечето от тях се задържат твърде кратко и непрекъснато премиершата пуска обяви, че търси хора за работа. Шефката Линда плаща на чираците по 7 лв. на час. За последно тя издирваше помагач през есента на миналата година.

Родителите на Линда – Маргарет и Брад Макензи, отдавна са пенсионери, но за разлика от съпруга си, който развива обществена дейност, майката на министерската съпруга се труди рамо до рамо с дъщеря си и прави здравословни менюта на внучетата си.

Тъщата на Петков е диетолог по професия, а по-късно през живота си е работила като специалист в пивоварна в Канада. С популярния си зет често спорят за безалкохолните бири и за ползата от това да се смесват плодови вкусове с хмел.

„От един такъв разговор се роди идеята за пробиотика, с който Киро стана популярен по света“, твърдят приятели до министъра.

Самата Маргарет постоянно помага на дъщеря си Линда не само в работата, но и в личния живот.

Тъщата на Петков често взима внуците при себе си, тъй като децата нямат българско гражданство и живеят повече извън страната.

„Ще ви покажа българското сирене и кисело мляко. Нямат нищо общо с нашето“, съветвала бабата внуците си.

Тъстът на Кирил Петков – Брад, не е идвал в България. Той обичал да пътешества, но най-вече да се занимава с обществени дейности. Брад бил деен участник във всички местни празненства и тържества на канадския град Кортни. Възрастният господин не пропускал да се включва и в парадите на ирландската общност, като показва снимки от събитието в профила си на Фейсбук.

Тъстът и тъщата на Петков са и големи пътешественици. Двамата са обиколили цял свят, като най-любима им е дестинацията до Тихия океан. Иначе живеят във Ванкувър, щастливи с голямото си семейство.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.