Home » Топ новини » Сани Алекса загуби мъжа си: Певицата теши мъката си на яхта в Испания
Сани Алекса загуби мъжа си

Сани Алекса загуби мъжа си: Певицата теши мъката си на яхта в Испания

С трагедия е започнала 2020-та година за певицата Сани Алекса, която преди години нашумя като финалистка в „Х фактор”, научи 365novini.

След проблемната връзка в Швеция, тя успява да намери голямата си любов в Испания. Малко след началото на отношенията между певицата и новия чуждестранен любим той почива. За тежката загуба Сани поства в социалните си мрежи на 28 януари тази година. Тя добавя текста на песента на Уитни Хюстън „I Believe In you and me” – в превод „Врвам в теб и мен”, като символ на вечната си любов. Цитатът завършва с думите „Вярвам в чудеса, любовта е чудо. В друг пост талантливата българка споделя колко нечестен е животът, отнел й голямата любов точно когато я е срещнала и как никога няма да се справи с болката. Десетки близки и приятели изказаха своя шок, съболезнования и подкрепа към Сани.

По време на изолацията изпълнителката споделя в социалните мрежи красиви пейзажи от плажовете в Испания, селфита от яхти или в спортни дрехи. По всичко личи, че се е отдала на разходки по крайморските улици на Испания, релакс на борда на някоя яхта и редовни тренировки. Определено талантливата българка е решила да подходи с позитивизъм към неприятната ситуация и да си отдъхне от забързаното ежедневие, полагайки грижи за здравето си. Тя живее в атрактивния морски град Беналмадена, Южна Испания, като не пропуска възможност да публикува невероятни снимки от града.

Сани Алекса загуби мъжа си

Александра Апостолова или по-известна като Сани Алекса набра популярност по време на първото издание на „X Фактор” през 2011 година, когато се класира на трето място.През 2017 година името на изпълнителката се завръща в медийното пространство. Сани Алекса признава открито за побоищата, които й причиняваше тогавашния й приятел. Тя изпращаше призиви към всички жертви на домашен тормоз да съберат смелост и да потърсят помощ. Сани споделя, че единствената причина да се върне след първия побой е любовта и вярата й в доброто, но бившият й приятел така и не се променя, припомня „Телеграф”. Сани Алекса загуби мъжа си

хотарена

Твоят коментар

About Натали Славова

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

365Novini във Facebook
error: Кражбата от 365 Новини е забранена!!!