Home » Здраве » Само 10 минути сутрин – това е цената на младостта! Хем лесно, хем приятно, а резултатът е минус 10г. от ЕГН-то!
Само 10 минути сутрин – това е цената на младостта! Хем лесно хем приятно а резултатът е минус 10г. от ЕГН-то!

Само 10 минути сутрин – това е цената на младостта! Хем лесно, хем приятно, а резултатът е минус 10г. от ЕГН-то!

Италианският масаж на лицето  – уникална техника, която позволява много бързо подмладяване на кожата.

Той е подходящ дори за бизнес дами, защото отнема броени минути! Започнете да го правите всяка сутрин и ще забележите как кожата ви ще придобие по-добър тен, бръчките ще изчезнат и контурът на лицето ще стане по-ясен.

Преди да направите лекия масаж, приложете върху кожата овлажнител за лице. Ще действаме върху кожата с потупване, пощипване и лек натиск. Потупването става с пръсти и длани, Пощипването – с палеца и показалеца, а натискът – с показалеца и средния пръст.

Масаж на лицето против бръчки

  1. Започнете  да потупавате по лицето  от брадичката към скалпа. Започнете с лепи потупвания с възглавничките на пръстите, след това усилете, като включите фалангите и дланите. Първият етап на масажа  трябва да продължи около 2 минути. Снимка номер 16 показва линиите на масаж, които трябва да следвате. Добре е, ако лицето леко се зачерви, тъй като с масажа ще подобрим циркулацията на кръвта в горните и дълбоките слоеве на кожата!
    масаж бръчки снимка
  2. Масажът на лицето у дома, разбира се, пести време на всички онези, които не разполагат с него за редовни посещения в салони за красота. Това е евтин и ефективен начин да изглеждате по-млади! Вторият етап на масажа  не само подобрява кръвообращението в областта на бръчките по лицето, но също така осигурява лимфен дренаж. Извършвайте хоризонтални пощипвания по линиите, посочени на снимка 16. В продължение на 2 минути правете леки пощипвания по линиите на мимическите бръчки, показани на снимка № 17 и 18.1 минута правете по-силни пощипвания от ямките под носа към скулите по модела, показан на фигура номер 19.
    лицето против бръчки
  3. Третият етап на масажа  – точков натиск по линиите около очите и скулите. Той трябва да започне с леки натискания и постепенно да се премине към по-силна стимулация – натиск, който продължава 3 секунди. Ориентир са линиите, показани на фигура номер 20, а общата продължителност на третия етап на масажа – 2 минути.
    подмладяващ масаж
  4. Заключителният етап на масажа! Минете по точките на красотата, показани в рисунка номер 21.
Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.