Home » Живот » Съдбовните знаци, които вещаят пари
Съдбовните знаци за пари

Съдбовните знаци, които вещаят пари

Поверията не са измислени случайно, припомня 365novini. Това са наблюденията на нашите предци, които винаги са се случвали.

Много от тях предричат финансова независимост и материална печалба. Понякога просто не обръщаме внимание на дребните неща в живота, които директно говорят за увеличение на паричния поток.

Когато ви сърби дланта на лявата ръка, това обещава парична печалба в най-близко бъдеще. Ако дарите част от приходите си на нуждаещите се, никога няма да останете без пари. Но е важно да помните, че е необходимо да давате парите от сърце, а не просто защото искате да се върнат в двоен размер при вас. Вашият дом също е източник на енергия.

Ако е претрупан с твърде много ненужни вещи, те могат да поемат цялата положителна енергия, лишавайки ви от печалби. Различни статуетки привличат пари: например трикраката жаба, бог Хотей, който според фъншуй е в състояние да привлече богатство за своя притежател за кратък период от време.

Стайните растения не само красиво подчертават интериора, но и привличат богатство.

Дървото на парите е широко разпространено растение, което всеки познава. Но то може и да привлече пари в къщата. Ако се появят нови пъпки, тогава със сигурност ви очаква доход, и то доста значим. Пеперудите са не само удивително красиви насекоми, но и предвестници на добри доходи. Да видите пеперуда на улицата, не е трудно, тя не обещава нищо забележително.

Но ако това красиво насекомо влезе в къщата ви през отворен прозорец, това определено е на пари. Хората, които дължат определена сума пари, трябва да изплатят дълговете си преди обяд. Това ще допринесе за бързото решаване на финансовите проблеми и ще спомогне за подобряване на финансовото им състояние.

Друг сравнително прост ритуал, който привлича парите в една къща, е поставянето на монета под килима и поддържането на апартамента чист, така че парите да дойдат в къщата ви.

Ретро

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.