Home » Живот » Съдбата на един мъж, който трябва да отгледа сам трите си деца
Съдбата на един мъж който трябва да отгледа сам трите си деца

Съдбата на един мъж, който трябва да отгледа сам трите си деца

Това е история за един смел баща, който е преживял най-лошото, но въпреки това успява да превъзмогне болката и да отгледа три деца съвсем сам. Но как стига дотук?

32-годишната Беки Пери е щастлива майка на две деца и очаква с нетърпение да роди трето. И ето, че този ден идва. Тя е превъзбудена и сигурна, че всичко ще бъде наред, тъй като секциото е планирано отдавна. Операцията минава по план, бебето е момченце, живо и здраво, казва се Хъдсън. Но нещо сериозно се обърква. Майката получава сърдечен арест и изпада в кома…

Три дни по-късно и след десетки часове борба за живота й, поддържащите машини са изключени. Лекарите нямат какво повече да направят и три деца остават завинаги без майка.

Брет и БекиТова събитие много учудва медицинските лица, тъй като секциото преминава без усложнения, а Беки е била в отлично здраве.

Днес любящият й съпруг е самотен баща, който е изправен пред тежката задача да продължи живота си без половинката си и да се грижи за трите си деца. Ето какво споделя за мъката и борбата 32-годишният Брет:

„Беки беше в чудесно здравословно състояние. Отиде в болницата, за да роди и семейството ни щеше да стане още по-голямо, но уви – няма да я видим повече. Не мога да повярвам, че е истина. Все още пазя чантата, с която постъпи в болницата. Пълна е, не съм я докоснал дори. Нямам силите да я отворя или да махна дрехите й от гардероба. Вечер слагам децата да си легнат в 20.30 ч. и аз заспивам при тях. Не мога да си легна в леглото ми, защото Беки страшно много ми липсва. Сега я няма, а тишината ме съсипва. Нямам с кого да поговоря.“

Беки Пери след секциоБрет и Беки са заедно още от тийнейджърските си години.

Те имат прекрасна и хармонична връзка, а по-късно създават и мечтаното семейство – с две деца и много любов. По време на третата й бременност лекарите не забелязват никакви проблеми и самата Беки се чувства добре. Брет от своя страна е грижовен съпруг и не пуска ръката на любимата си дори и за миг. Той е до нея и по време на раждането, а тя му се усмихва, точно преди състоянието й да се влоши.

Минути по-късно Беки не може да си поеме въздух и борбата за живота й започва. Майката дори не успява да подържи новородения си син.

Баща трябва сам да гледа 3 децаНе след дълго лекарите съобщават на Брет, че съпругата му няма да се оправи и той трябва да вземе тежкото решение животоподдържащите системи да бъдат изключени.

Съсипаният мъж предлага на децата си да посетят Беки в болницата, преди лекарите да спрат машините. Но малчуганите отказват, защото предпочитат да запомнят майка си щастлива и усмихната, каквато винаги е била. Седмици по-късно те посещават гроба й, който е обсипан с красиви цветя.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.