Home » Свят » Рустем паша от „Великолепния век“ стана жена
Рустем паша от „Великолепния век“ стана жена

Рустем паша от „Великолепния век“ стана жена

В края на януари популярното турско издание Posta публикува сензационен репортаж, в който се казва, че един от главните актьори на сериала „Великолепения век“ става жена.

Говорим за Озан Гювен, който въплъти образа на Рустем паша на екраните.

Феновете на актьора бяха шокирани от тази новина. В крайна сметка преди няколко седмици беше съобщено, че именно Озан ще изиграе една от главните роли в театрална постановка.

Озан ГювенНо както се оказа, паниката е преждевременна. Превръщането в жена се оказа нищо повече от сценичен образ. Новата роля на Гювен изуми публиката, но феновете му отбелязват, че той се справя перфектно с ролята си. Актьорът беше жена само за три часа, пише Труд.

Озан винаги избира внимателно проектите си и е много взискателен по отношение на сценария.

Той е убеден, че един неумел режисьор е способен да провали и най-добрият сценарий, но дори и най-добрият режисьор не може да спаси посредствено написана история. Турската звезда не обича да дава интервюта, нито да споделя подробности от личния си живот.

Признава, че като на всеки човек, така и на него му се случва да загуби самообладание и да се ядоса. Заради работата си понякога трудно контролира емоциите си.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.