Водещите новини
Home » Топ новини » Румен Петков: Ако махнат пагоните на Мутафчийски, сестрите по цял ден ще му бият чембери
Румен Петков: Ако махнат пагоните на Мутафчийски сестрите по цял ден ще му бият чембери

Румен Петков: Ако махнат пагоните на Мутафчийски, сестрите по цял ден ще му бият чембери

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

На 6.02 почина Христо Цонков в Габрово, ваксиниран, в последствие “заразен” с Kовид. В неделя почина ваксиниран с „АстраЗенека“, отново “заразен” след имунизиране.

След това с две дози „Пфайзер“ колабира и умря д-р Евгений Александров в Плевен, отново с Ковид! Във ВМА, дни наред бере душа Иван Савов, ваксиниран с „АстраЗенека“ и отново с Kовид. Ваксиниран с „Модерна“ е в тежко състояние в друга столична болница, също с Kовид. На умрелите, разбира се, не беше направена аутопсия. Държавата я нямаше.

Продължават да пишат „Ковид“, продължават да не правят аутопсии. Даже не уточняват починалите ваксинирани. Това е цинизъм, на който е способен само онзи, дето ако му свалят пагоните, сестрите ще му бият чембери от сутрин до вечер. Това е цинизъм, който може Борисов и онова недоразумение, клечащо в кабинета на здравния министър.

Общото между всички тези починали хора е, че те са се ваксинирали срещу Ковид, но впоследствие се заразяват с вируса и умират. Възниква въпросът дали ваксините са просто неефективни или именно те заразяват с коронавирус.

Настояваме за сериозна информационно-аналитична справка за последствията от ваксините както първа, така и втора, върху здравето на хората и публична информация за хората, които са починали след ваксиниране.

Другото е убийство, което правят тези образи с българското население.

От 365 Новини припомняме, че Петков е първият и единствен засега политик, който изяви желание и готовност да внесе руската ваксина „Спутник V“ в България. Правителството обаче засега не разрешава това да се случи.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.