Home » Горещо » Роси Иванова – африканска чума за свинарите: Роси Иванова държанка да ти стане се превърна в най-тежката клетва сред свиневъдите
Роси Иванова – африканска чума за свинарите

Роси Иванова – африканска чума за свинарите: Роси Иванова държанка да ти стане се превърна в най-тежката клетва сред свиневъдите

Роси Иванова държанка да ти стане! Това е най-актуалната и тежка клетва, която си отправят един към друг маститите свиневъди, конкуриращи се помежду си за присъствие в магазинната мрежа, научи 365novini

Само преди дни носителката на приза „Мис България” за 2005 г. погреба влиятелния си любовник – свиневъд №1 в страната Ангел Тенев.

Роси Иванова – африканска чума за свинарите

Ангел Тенев – Свинаря, свиневъд №1 в България, почина внезапно по подобие на друг любовник на Роси Иванова от месарския бранш

В понеделник босът на най-голямата в бранша фирма „Аякс” Ангел Свинаря издъхна внезапно в имението си в Старозагорски минерални бани, покосен от масивен инфаркт на миокарда. 63-годишният баровец стопанисваше свинеферми с капацитет от над 250 000 прасета, а богатството му се оценяваше на близо 300 милиона лева. В последната година от живота си Ангел Тенев бе почти неразделен с дългокраката брюнетка, даже бе назначил нейни братовчеди от Русе на ръководни длъжности в компанията си.

Роси Иванова замени в постелята на Ангел Тенев чалгаджийката Мара Отварачката, а месарския бос бе повече от щедър към последната си интимна тръпка.

За последно я води на тузарска почивка в 5-звезден хотел в турския курорт Анталия само месец преди да се спомине. Колежки на красивата Роси от модния подиум свидетелстват, че Ангел Свинаря затрупал миската със скъпи бижута, подарил й даже апартамент в тузарска жилищна кооперация до хотел „Маринела” в София.

Роси Иванова – африканска чума за свинарите

„Мис България“ 2005 г. Роси Иванова на последната си почивка с Ангел Свинаря в турския курорт Анталия.

За съжаление, сексапилната брюнетка не можа да се порадва много дълго на любовта и щедростта на Ангел Тенев, който бе погребан вчера. Подобно нещастие сполетя и друг влиятелен любовник на Росица Иванова от месарския бранш, бият аларма свиневъдите и припомнят трагичния инцидент с боса на „Бони Холдинг” Борислав Николов. Маститият свиневъд от Ловеч загина в тежка катастрофа през пролетта на 2014 г. Тогава 50-годишния Николов преобърна с висока скорост джипа си „Мерцедес” GL на магистрала „Тракия” и издъхна на място.

Роси Иванова – африканска чума за свинарите

Босът на „Бони Холдинг“ Борислав Николов живееше под един покрив с любовницата си Роси Иванова, преди да издъхне в тежка катастрофа на магистрала „Тракия“ през пролетта на 2014 г.

Роси Иванова – африканска чума за свинарите

Смъртта на Николов дойде в момент, в който мастития свиневъд бе зарязал и втората си съпруга и бе заживял на семейни начала с Роси Иванова. Двамата даже планираха своя годеж, а миската се къпеше в пари и лукс и ползваше „Мерцедес” с шофьор и охранител.

След като Борислав Николов бе погребан, от семейството му успяха да изхвърлят Роси Иванова от жилището, купено от боса на „Бони Холдинг”, но не и да й вземат личния автомобил. Останала без своя влиятелен интимен приятел, дългокраката красавица се пропи и тръгна по лош път, преди да си стъпи на краката след година-две.

Сега приятелки на Роси Иванова се опасяват, че миската отново ще попадне в емоционална и финансова криза. А маститите свинари бият тревога – Роси Иванова е по-опасна от африканската чума за тях!

Лупа

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.