Home » Зодии » Ретрограден Хирон лекува старите рани и премахва пречките. Ето как ще се отрази на всички зодии:
Ретрограден Хирон лекува старите рани и премахва пречките. Ето как ще се отрази на всички зодии:

Ретрограден Хирон лекува старите рани и премахва пречките. Ето как ще се отрази на всички зодии:

След като вече имахме ретрограден Юпитер, ретрограден Плутон и ретрограден Нептун, сега е ред на една доста по-неизвестна планета да стане ретроградна. Хирон, малката планета, открита през 1977 г., обикаляща някъде между Уран и Сатурн, е планетарният еквивалент на изцелението и трансформацията.

Между 15 юли и 19 декември 2021 г.

Хирон е ретрограден в Овен. Хирон е отговорен за духовните рани, неспособността да продължим напред, травмите, ситуациите, когато се чувстваме уязвими и неспособни да си помогнем.

Позицията на Хирон влияе на застоя или прогреса, съгласието или несъответствието, ограниченията или свободата, оформя нашата съвест и ни приближава до непосредствената реалност. Хирон идентифицира точка в нас, където не сме нито за, нито против това, което знаем, но ние се чувстваме по различен начин и оценяваме всичко случващо се по наш личен начин.

Тази малка планета ни напомня, че ние сме господарите на нашата собствена реалност и че трябва да поемаме отговорност през целия живот. Настоящата ни ситуация е резултат от миналите ни действия.

По време на нашата вътрешна, но и външна борба, Хирон в Овен може да ни помогне да осъзнаем нашите пречки и рани, които са резултат от грешни действия или недоразумения.

Ние сме длъжни да видим истината, да се събудим духовно. През 2021 г. Хирон има специална роля да развива нашата интуиция и да лекува раните ни. Овенът стимулира и просветлява и хората могат да използват гнева си като катализатор за по-преки действия.

Ето какво да очаквате от ретроградния Хирон в Овен според зодията си:

Овен

Хирон ще остане ретрограден във вашия зодиакален знак и вероятно ще се сблъскате отново с онези ситуации, които са ви карали да се чувствате уязвими в миналото.

Телец

Хирон ще окаже влияние върху тайната ви страна и частта от вас, която има отношение към стари незавършени отношения и карма, така че някои неща, които стават в ума ви, ще трябва да бъдат разрешени най-накрая.

Близнаци

Хирон влияе върху вашия сектор на приятелствата и дългосрочните взаимоотношения с хората, така че мерете думите си преди да говорите и бъдете по-внимателни в комуникацията.

Рак

Ще бъдете напътствани да пробиете емоционалните бариери, които ви пречат да живеете най-добрия си живот. По този начин можете да очаквате промяна, свързана с вашия вътрешен свят, лична идентичност и въздействието, което оказвате върху другите.

Лъв

Хирон ще ви помогне да стартирате нови проекти, да подобрите ежедневието си, а също и начина, по който се грижите за себе си.

Дева

През следващия период Хирон ще гарантира, че ще оставите миналото зад гърба си и ще получите връзките, от които наистина се нуждаете. Следователно има големи шансове да започнете връзка с някого, когото познавате от дълго време, и това може да ви помогне да забравите миналото.

Везни

Докато Хирон е ретрограден, ще почувствате нужда да обърнете повече внимание на себе си. Ще започнете да определяте приоритетите си и да гарантирате, че удовлетворявате всяко свое желание. Въпреки че някои може и да ви кажат, че сте егоист, това ще ви помогне да намерите своя мир.

Скорпион

Пригответе се, защото любовта ще внесе цвят във вашия живот. Независимо дали вече сте въвлечени във връзка или сте необвързани, ще се насладите на много красиви моменти с любимия. Този период ще ви помогне да забравите някого от миналото си и да започнете нова глава от живота си.

Стрелец

Ако досега нещата са били доста скучни, отсега нататък ще се наслаждавате на големи приключения и вълнения. Хирон ви носи тайна любовна връзка, която ще ви накара да се почувствате на седмото небе.

Козирог

Хирон в Овен ще ви помогне да се запознаете с много нови интересни хора. Положителното влияние на това събитие ще бъде от полза както за връзката ви, така и за компанията ви от приятели. Обърнете внимание на всички знаци, защото бъдещата ви половинка може да е точно пред вас.

Водолей

Изпитвате нужда от приключение и това е само един от ефектите, които Хирон има върху вашия зодиакален знак. Може да започнете любовна връзка по време на работа и затова е най-добре да обърнете повече внимание на хората от противоположния пол.

Риби

Хирон ще благоприятства приключенския ви сектор, но също и личната философия. По този начин ще се възползвате от свободното си време, за да намерите вътрешен мир, но и да излекувате раните от миналото. Мечтали ли сте да пътувате до специално място? Време е да превърнете тази мечта в реалност!

Източник: edna.bg
Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.