Home » Здраве » Рецепта за алкална вода, която бори рака и детоксикира тялото
Рецепта за алкална вода

Рецепта за алкална вода, която бори рака и детоксикира тялото

Известно е, че алкалната вода отмива токсините, забавя процеса на стареене, регулира нивото на pH и е отлично средство за профилактика на хронични заболявания и рак.

Нивата на рH могат да бъдат кисели или алкални в скалата от 0 до 14. Например pH 2 е кисело, а pH 10 – алкално.

Нормалната питейна вода обикновено е неутрална – с рН 7. Нивото на алкална вода има рН 8 или 9. Чаша алкална вода всеки ден е много важна за човешкото здраве. Съвременните диети и модерните храни създават кисела среда в организма. Алкохолът, рафинираната захар и солта, кофеинът и преработените храни убиват тялото ни бавно.

Има няколко симптома, които показват, че организмът ни е с твърде кисела среда. Това са: главоболие, коремни болки, слаб имунитет и постоянна умора.

Алкалната вода хидратира клетките и подобрява цялостното ни здраве. Известно е, че раковите клетки не могат да живеят в алкалната среда на организма.

Твърде алкалното също не е много добро за здравето ни. Затова трябва да вземем предпазни мерки – високите нива на алкална среда могат да унищожат нашите здрави клетки и да увредят органите ни.

От 365 Новини Ви предлагаме рецепта за алкална вода.

Трябват ви само 3 съставки: 1 лимон, 1 чаена лъжичка хималайска сол, 2 литра пречистена вода.

Напълнете голям буркан с филтрирана вода. След това сложете резените лимон и хималайската сол и разбъркайте добре. Оставете напитката да престои една нощ. На следващата сутрин се препоръчва да изпиете 2 чаши от тази алкална вода преди закуска.

Правете това всяка сутрин и след няколко дни ще усетите резултата.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.