Home » България » Разкриха защо Христо Иванов е в завера с Маджо и олигарсите и показаха уникален ДОКУМЕНТ
Разкриха защо Христо Иванов е в завера с Маджо и олигарсите и показаха уникален ДОКУМЕНТ

Разкриха защо Христо Иванов е в завера с Маджо и олигарсите и показаха уникален ДОКУМЕНТ

Преди 3 седмици Бойкикев директно се предложи – себе си и „Да(й), България“ – на хората с пари. Защо се учудваме, че твори задкулисие с Маджо и обвиняеми олигарси тогава?

Това е най-естественото нещо“. Така политологът Антон Тодоров коментира разкритието във видео на Христо Иванов, че босът на СИК Младен Михалев-Маджо свежда поръчки до него и метежниците му на „Орлов мост“.

Ето какво още пише Тодоров и какъв уникален документ за връзките на ДеБъ с парите на мутрите показа:

Те имат парите, но имат и проблеми с правосъдието.


Христо Иванов има партията, която глупави хора се готвят да вкарат в парламента. Чаткате ли? Като д.пе и гащи са, едните правят пачки, а на другите им изчезват проблемите с Гешев.
Просто е!

Нека припомня този отрязък от интервюто пред в. Капитал:

„Трябва да свикнем, че когато подкрепяш или очакваш представителство, това означава да участваш. Да участваш с идеи, да участваш с гласуване, да участваш експертно и да подкрепиш финансово. Това е законно и здравословно. Ние сме политическа формация, която съществува само благодарение на дарения. Всичко, което успяваме да направим е на база на доброволен труд и дарения.

Спазваме закона желязно, защото нали не си представяте, че ние бихме рискували Гешев да има за какво да ни хване. И е тъжно, когато след края на тази седмица и всичко това, което се случи и след като нашите видеа ангажираха милиони хора, знаете ли какви са постъпленията в нашите сметки? 5000 лева от трима души общо.

А знаете ли колко струва акцията в Росенец? Това върви с разходи. Около 1500 лева. Само че ние трябва да се явим и на избори и това струва пари. Искам абсолютно откровено и честно да кажа: „Ако искате политическо представителство“, особено на бизнеса, сега е моментът да се ангажирате политически. Сега е моментът да си говорим за програма конкретно.

Какво очаквате, какво е смислено да направим? Как и с какви експерти и хора да направим електронното управление, да прилагаме секторни иновационни стратегии, да пишем закони, защото виждате, че парламентът е абсолютно изпразнен от каквато и да било експертност и с какви пари ще се явим заедно на избори? С какви пари заедно ще направим тази кампания и ще се явим на избори?“

Край на цитата“, припомни Тодоров.

Политологът показа и архивна статия от същото издание на подсъдимия Иво Прокопиев и гуру на ДеБъ:

„Септември 1996 г. След няколко месеца бунтът на нацията срещу престъпното правителство на БСП ще ги помете. Забележете обаче кой загрява на тъч линията и след това успешно се внедри чрез лидерите на СДС на входа и на изхода на държавата, вкл. контрабандата. СИК, същите, които днес задкулисно командват Христо Бойкикев, тогава командваха неговият демиург Иван Костов. На това му казват deja vu.

А ето и документ от архива на СДС, от който се виждат част от дарителите на Съюза по времето, когато Костов беше лидер на СДС и премиер. Маргина фигурира заедно със Славчо Христов от „Олимп“ /апропо, двамата бяха много яко бизнес свързани тогава/.

Днес сикаджии са готови да даряват за Христо Бойкикев, протежето на Костов и създадените от него олигарси“.

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.