Home » Живот » Разделих се със съпруга си, за да се омъжа за баща му – изповед на една съвременна жена!
Разделих се със съпруга си за да се омъжа за баща му – изповед на една съвременна жена!

Разделих се със съпруга си, за да се омъжа за баща му – изповед на една съвременна жена!

С ръка на сърцето признавам, че винаги съм била вятърничева особа. Обичам да живея на пълни обороти. Така започва днешната изповед на една съвременна жена пред 365 Новини

Не мога да се спра на едно място и дори във връзките си съм непостоянна. Но когато преди известно време срещнах Пламен, запленена от чара му, помислих, че най-накрая съм срещнала мъжа на живота си. Пламен беше изключително приятен, добре поддържан, получаваше прилична заплата, и най-важното: търпеше всичките ми капризи и претенции.

Няколко месеца по-късно двамата се оженихме. Родителите му благословиха брака ни, а за сватбата ни подариха околосветско пътешествие. Но когато меденият месец свърши, в семейството ни настъпи рутина.

Като повечето млади жени, така и аз нямам умения в кухнята. Всичките ми кулинарни опити завършваха трагично.

Колкото и да се стараех, не можех да изпържа дори едно яйце. Почистването на къщата също ме затрудняваше и като цяло – в дома ни цареше безпорядък. Много скоро с Пламен започнахме да се караме за дреболии и бракът ни вървеше към провал. Един ден родителите му ни поканиха на семейна вечеря и преди да бъде поднесен десертът, с мъжа ми отново се скарахме.

Ядосана, че се изложихме пред свекърите, изхвърчах на терасата, за да си успокоя нервите. Бащата на Пламен ме последва и вместо да изрази съчувствие, с високомерен тон започна да ме поучава. Отговорих му, че връзката ни е нормална и преминаваме през типичната за всяко семейство криза.

Но Владимир, свекърът ми, продължи да ме наставлява и в този момент ми хрумна да му дам добър урок.

Реших, че ще му покажа колко нестабилен брак има и ще направя всичко възможно, за да съсипя семейството му. Когато една наранена жена си внуши нещо, няма кой да я разубеди в противното. Правих-струвах, но успях да съблазня свекъра.

Когато свекървата и мъжа ми разбраха, че с Владимир сме любовници, отвратени, подадоха молба за развод. Но най-интересното е, че съм влюбена в бившия си свекър. Признавам, че в началото имах користни цели, но сега осъзнавам, че той е мъжът, който ще промени вятърничевата ми натура.

След месец е сватбата ни и се надявам, че и двамата ще имаме сили да се изправим срещу това пуританско общество.

Източник: TRG

Твоят коментар

About 365Novini

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.