Home » Здраве » Раковите клетки умират за 42 дни – Рецептата за сок на този известен австрийски доктор е излекувала над 45 000 души от рак!
Раковите клетки умират за 42 дни – Рецептата за сок на този известен австрийски доктор е излекувала над 45 000 души от рак!

Раковите клетки умират за 42 дни – Рецептата за сок на този известен австрийски доктор е излекувала над 45 000 души от рак!

След като прекарва повечето от професионалния си живот, за да намери най-доброто лекарство срещу рак, той е създал специален сок, който осигурява доказани резултати в лечението на застрашаващи заболявания.

Неговият изцяло натурален сок е излекувал над 45 хиляди души от рак и други сериозни заболявания, разбра 365novini.

Ето защо, той разработил специален режим за период от 42 дни. По време на тези дни, трябва да се пие специален сок, който се основава на цвекло и имайте предвид, режима на хранене също трябва да бъде подкрепен с висок прием на чай.

По време на тази диета режим раковите клетки гладуват и следователно умират, докато здравето на цялото тяло се подобрява значително.

Сокът е направен само от екологично отгледани зеленчуци.

Съставки, които ви трябват:

– Цвеклото (55%)
– Моркови (20%)
– Целина корен (20%)
– Картофи (3%)
– Репички (2%)

Подготовката на сок е много проста.

Смесете всички съставки добре.

Забележка: със сокът от цвекло не бива да се преувеличава, но трябва да се взема толкова, колкото тялото ви се нуждае.

Цвеклото традиционно е известно лекарство за левкемия, която съдържа бетаин амино киселина и има противоракови свойства. Цвекло-терапията, която включва дневен прием на сок от цвекло, е с доказан положителен ефект върху левкемия и много други видове рак, както е видно от хилядите хора, които са се излекували.

Редовна консумация на цвекло помага срещу заболявания, причинени от оксидативен стрес, и фибрите, които съдържа цвеклото може да намалят нивата на холестерола в кръвта с до 40%.

Цвеклото е едно отлично средство за предотвратяване на разширени вени, ако ние консумираме всеки ден. Желязото от червеното цвекло е мощен инструмент за почистване на тялото от токсини и изграждането на кръвта. Следователно, цвеклото е ефективно при лечение на много заболявания, причинени от токсини.

Цвеклото особено трябва да се консумира от бременните жени, тъй като е богато на фолиева киселина, която предпазва от много болести.

Освен това, сокът от цвекло стимулира черния дроб и жлъчния мехур и предотвратява запек, а в съчетание с моркови, червеното цвекло е едно отлично средство за лечение на подагра, бъбречни и жлъчния мехур.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.