Водещите новини
Home » Топ новини » Пророкът Божидар Караджов: Борисов да се готви! Възмездието за злините му идва с името Радев!
Пророкът Божидар Караджов: Борисов да се готви!

Пророкът Божидар Караджов: Борисов да се готви! Възмездието за злините му идва с името Радев!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Пророкът Божидар Караджов е категоричен – президентът Румен Радев печели във войната с Бойко Борисов!

Ясновидец номер едно у нас Божидар Караджов, чието име се прочу и по света, заради невероятно точните прогнози, е категоричен в едно. А то е, че президентът Румен Радев е безспорният победител във войната с Бойко Борисов.

Възмездието за дългогодишния ни премиер ще дойде съвсем скоро. А най-грубата му грешка ще бъде да се кандидатира за държавен глава и да излезе на избори редом с генерал Румен Радев.

Ако това се случи, човекът от Банкя буквално ще бъде пометен. А след това няма да му остане нищо… Разследванията и истините за него ще излизат една по една, защото никое зло на света не остава безнаказано.

„Генерал Радев е с твърд втори мандат като президент, това е гарантирано, стига самият той да се кандидатира. Не така обаче стои въпросът с парламента и сформирането на кабинет. Задават се скорошни нови избори“, вещае Божидар Караджов.

Припомняме, че още в началото на тази година пророкът с невероятна точност предсказа второто място на изборите за партията на Слави Трифонов. Никой не даваше подобни резултати на „Има такъв народ“ като всички я спрягаха за трета или четвърта политическа сила, пише lentata.com.

Според него обаче народните представители, които в момента са в парламента, няма да успеят да се спогодят, за да управляват страната цял пълен мандат.

Това ще наложи нови избори, на които ГЕРБ още повече ще изгуби позициите си и не е изключено самият президент Румен Радев да се включи много по-активно в управлението на България. Която лека полека ще започне да върви нагоре.

Божидар Караджов дава лъч светлина и по отношение на пандемията от Covid-19, чието затихване ще започне в края на този месец и началото на май. Вирус пак ще съществува, но хората най-накрая ще могат малко да си отдъхнат.

Колкото до ситуацията по света, Караджов не вижда възможност американският президент Джо Байдън да изкара пълния си мандат. Разединение ще има и в ЕС, а що се отнася до Русия, страната ще върви успешно нагоре по пътя си, под вещото ръководство на Владимир Путин.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.