Home » Топ новини » Професор Аврамов със сензационно твърдение: НИКОЙ не е починал от зараза с коронавирус
Професор Аврамов със сензационно твърдение: НИКОЙ не е починал от зараза с коронавирус

Професор Аврамов със сензационно твърдение: НИКОЙ не е починал от зараза с коронавирус

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ние и светът сме във нов вид война – микроблиологична и информационна, казва още Проф. Лъчезар Аврамов

Черната, но истинска статистика показва, че всеки ден в България умират около 300 човека. През 2019 г. страната ни е изпратила към отвъдното 108 хиляди души.

Но тогава защо никой миналата година никой не обяви извънредно или военно положение, риторично пита в ефира на Българското национално радио професор Лъчезар Аврамов, който е създателят на лаборатория Биофотоника към Българската академия на науките.

Той твърди нещо направо сензационно – че досега НИКОЙ НЕ Е ПОЧИНАЛ, защото се е заразил с коронавирус. За да се каже нещо такова по категоричен начин трябва да се направи аутопсия. Разбира се, никой не прави това, защото нямаме нито ресурс, нито желание.

Професор Аврамов смята, че хората умират от ракови и сърдечно-съдови болести, но са и с регистрирана коронавирус инфекция и така автоматично се отчитат като жертви на епидемията.

Ние сме в нов вид война – тя е микробиологическа и информационна, коментира професорът. Това всъщност е виртуална война, което значи, че не съществува. Но в съзнанието на човека тя е факт. При много повече починали спрямо миналата година, медиците не са били фокусирани в някаква зараза и не са внушили това на хората.

Професор Аврамов не го казва, но посочените от него аргументи говорят само за едно – цялото човечество, в това число и България, са подложени на невиждана манипулация.

Нямате ли усещането, че всичко това, от което бе сполетяна горката ни планетата, се командва от единен и очевидно – всемогъщ център?

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.