Водещите новини
Home » Топ новини » Проф. Иво Христов за коронавируса: Управниците ни гледат със загрижения поглед на животновъди, които вкарват добитъка в кланицата
Проф. Иво Христов за коронавируса: Управниците ни гледат със загрижения поглед на животновъди

Проф. Иво Христов за коронавируса: Управниците ни гледат със загрижения поглед на животновъди, които вкарват добитъка в кланицата

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Операцията КОВИД-19 е човешка направа, преследваща цяла каскада от цели, убеден е професорът

Вече съм абсолютно убеден в ръкотворния характер на коронавируса. Зад цялата операция с този вирус се крие каскада от цели. Вече започват да изкристализират тези цели. Сринаха се цели сектори на световната икономика. Но фармацевтичната и IT индустрията получиха баснословни печалби, коментира професор Иво Христов в предаването “Не се страхувай” на Васил Василев.

Ако миналата година бяхме заговорили за задължително ваксиниране, щяха да ни оборят с клишето “теория на конспирацията”. Сега обаче това върви съвсем сериозно, заяви професор Христов. Сега важните региони в света са всъщност четири укрепени военни лагера

– Китай, Русия, Европа и САЩ. Между тях почти няма комуникация. И въобще не може да става дума както в миналите години за товарооброт, за пътници и т.н.

Може ли да има и ползи от коронавируса? Върху климата, например? Ако говорим за авиацията – тя наистина е голям замърсител, но аз съм скептичен, че климатичните промени се дължат на дейността на човека. Коронавирусът няма да реши нито един от глобалните проблеми, прогнозира професорът.

Коронавируса обаче им дойде добре на управниците от всички региони. Гледат ни със загрижения поглед на животновъди, вкарват добитъка в кланицата и казват, че това е за наше добро. Ще има и чипиране, и ваксиниране и “аранжиране” на онези, които не са съгласни с публичната “истина”.

“1984” на Оруел е една пионерска приказка в сравнение с това, което се случва и ще се случва за съжаление. Дюшеш и за нашите управници, смята проф. Христов. България е една пост тоталитарна средиземноморска авторитарна диктатура.

Демокрация у нас никога не е имало.

Но тя не е нито по-добра, нито по-лоша от всичко, което ни заобикаля. Лошото е, че така нареченият управленски елит у нас е с тежък слугински манталитет. Но това не е природно явление – той е внимателно селектиран, за да служи на когото трябва.

Ще се промени всичко. Изкуственият интелект идва, ще стои въпросът за изместването на човека. Изгледайте цялото интервю във видеото:

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.